Зачинено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Павло Макиха

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Лют 2023
Дописи
1,206
Реакції
1,092
Бали
253
1. Ваш нікнейм: Павло Макиха
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:Я прошу зняти блокування та ЧС 9–12 рангів, тому що я не грав / не перебував на високих посадах на інших проектах. Я признаю, що в мене був Discord-сервер, за яким мене звинувачують, але в мене не було такого ніка "бо я не знаю хто такий Мілан Андерсон" та навіть не було ролі, та проект, як оказалось, навіть не вийшов. Я фізично грати там не міг! За перебування на тому сервері я, звісно, вибачаюсь, але я на той дс-акаунт не заходив дуже давно та не знаю, звідки міг з’явитися той сервер, хоча є догадки: раніше я перебував у спілкувальному сервері, та після чого я закинув той акаунт, а сервер могли продати, бо там є люди "перебував я на тому сервері с 12 декабря +-, після чого я там посварився з людиною та закинув ак". Я не думаю, що можна знімати людину, яка не знала про перебування його акаунта там. Я приділяв багато уваги на посаді полковника та грав разом зі своїм другом. я стояв на посаді без порушень та конфліктів. Тому я не згоден з даним рішенням.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1767622716371.png

1767622750273.png

5. Дата порушення: 05.01.2026

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,520
Реакції
987
Бали
253
Вітаю!

При спілкуванні з нами ви самі продемонстрували нам свій екран, де ми переконались у тому, що ви маєте у себе акаунт який підпадає під опис іншого, докази надати ми вам на жаль не можемо. Там ви займаєте високу посаду, а саме "Тех. Адмін".

При розмові ви приховували та намагились скрити дану інформацію.
Прямі докази вашого порушення наявні та збережені.

В блокуванні так само як і не в занесені вас до ЧС високих посад вам на жаль відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі