Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Бер 2025
Дописи
22
Реакції
10
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Петро Кулінський
2. Нікнейм адміністратора: Микола Хімік
3. Суть скарги: Це не скарга а скоріше прохання до Адміністрації
Хочу щиро вибачитися за порушення правила 7.14. Я визнаю свою провину та повністю усвідомлюю, що, запропонувавши купівлю ігрових цінностей за реальні гроші, я порушив правила проєкту. На той момент я не знав, що це є порушенням правил сервера, а коли дізнався — було вже пізно.
При цьому я чудово розумію, що незнання правил не звільняє від відповідальності, і це жодним чином не є для мене виправданням. Уся провина повністю лежить на мені.
Зараз я усвідомлюю, що такі дії підривають чесність гри, економіку сервера та довіру між гравцями й адміністрацією. Мені справді соромно за свій вчинок. Я поважаю проєкт Ukraine GTA та працю адміністрації, і мені дуже прикро, що своєю поведінкою я створив проблему та забрав ваш час.
Хочу також додати, що для мене Ukraine GTA — це не просто гра. Після роботи мені часто нічим зайнятися, і саме в грі я міг добре провести час із друзями, поспілкуватися та відволіктися від повсякденних турбот. Втрата цієї можливості стала для мене особливо важкою та змусила ще раз замислитися над своїм вчинком.
Цей бан став для мене серйозним уроком. Я гарантую, що надалі буду уважно ставитися до правил і ніколи більше не допущу подібних порушень.
Прошу Вас, якщо це можливо, розглянути пом’якшення покарання та дати мені шанс довести справами, що я можу бути чесним і адекватним гравцем проєкту.
Дякую за приділений час і вашу роботу. Будь-яке ваше рішення я прийму.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): 5. Дата порушення:19.12.2025

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,814
Реакції
2,025
Бали
253
Вітаю, покарання видане вірно

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі