Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Palma Agentunovich

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Сер 2023
Дописи
87
Реакції
51
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Кіндер Бездарь
2. Нікнейм адміністратора: Тім Олександрович
3. Суть скарги: Доброго дня я гравець Кіндер Бездарь я згоден с кожним порушенням але це порушення воно липове тому що Я НІКОГО НЕ ЗЛИВ я просто погрожував людині тому що ця людина казала що наш клан 200 и так далее доказ цього ось
наскільки я знаю що за вислов 200 дають бан 14-31 день тому що це війскова абвіатура і вже за це блокували людей тому я прошу перевидати мені покарання з 6.36. "Злив особового складу" - Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, гравця, фракції або клану, також общаку клана (на розсуд адміністрації). | Бан 14-31 день я тільки погрожував що я його клан зілью але я не збирався а ця людина повірила я навіть не вмію адекватно пользуватись форумом я вже на проекті 3 роки і мені ніколи не видавали покарання бан на 50 днів це дуже багато тому я прошу перевидати та видати покараня у вигляді мені хочяб 14-20 днів а Аміру Алієву 14-31 за вислов 200 тому що я захищявся мене вчили захищяти себе та слабких я ніколи не ображу слабкішого просто мене Амір Алієв вже вивев на неадекватні слова та ще він вимкнув свій микрофон на откаті але він теж провукував на ці вислови подивитіся в нього жодного отката немає там де є його голос а він мене провукував нажаль в мене немає откату я людина та що котра просто не буде мовчати я багато за кого заступався я зрозумію якщо я буду без оскарження але я не обіцяв що я перестану заступатись за людей я все розумію тому що я вже не в перший раз оскаржую бан і мені вже казали ще раз буду когось ображати я відлетаю в бан але це забагато 50 днів бану хочя я нікого не чіпав рідних тому я прошу дуже сильно оскарження а ще він казав occ информацію хочя ми відіграли рп з тим що розбили його рацію з його кланом він казав в дс де він тому оскаржіть будь ласка на 14 днів я готовий відсидіти покарання в 14 днів бану
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1769257731777.png

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,520
Реакції
987
Бали
253
Вітаю!

Вам буде перевидано покарання, на блокування 21 день.

Гравець Амір Алієв [96457] отримає покарання у вигляді блокування на 3 дні за порушення пункту правил UG 5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі