Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

mooon

Новий гравець
Реєстрування
6 Вер 2022
Дописи
14
Реакції
3
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Хантер Лайн
2. Нікнейм адміністратора: Даня Охрімчук
3. Суть скарги: за даним посиланням тиць де я ніби то погрожував людині Артуру Железо, це не так було в мене є повне відео цієї ситуації ниже я його виставлю і тайм-коди, тому що на цій скарзі я порівнював іншій людині де говорив за гроші я йому порівняв що в грі він багатий і може інший оскати і говорити що ви ніщі я думаю це не нормально, а я йому почав зрівнювати в реальному житті, що якшо йому лице набити то він відкупить це грошима чи як тоді. Я нічого там не порушував правила Ukraine GTA, і нікого не хотів ображати. І ще дана скарга була від третього лиця. І я прошу будь ласка дайте мені зменшення строку бана, або замініть на мут, я даю слово що більше такого не буде.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://iimg.su/i/5juiyN
Докази ТАЙМ-КОДИ:
0:02 - провокація Артура Железо (DM in CAR)
2:11 - починає стріляти по людині біля зеленої зони
2:47 - неповажно говорить до ігроків (Артур Железо)
3:38 - Артур железо починає оскати, ображати ігроків, провокує і погрожує
7:20 - теж неповажне ставлення до гравців, і теє провокує
8:11 - це буде ця вся ситуація, де ігрок Артур Железо написав скаргу на мене, тут повне відео як було і до кого я говорив, і що я порівнював в грі з реальним життям. Може я не правильно навів приклад, більш такого точно не буде
5. Дата порушення: 16.02.2026

Останнє редагування:

Анастасія Коревті

КА | Південна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
16 Лют 2024
Дописи
1,558
Реакції
2,328
Бали
253
Вітаю, покарання вам видано вірно. Ви можете подати скаргу на іншого гравця в відповідний розділ і він теж отримає покарання.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі