Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
23 Чер 2024
Дописи
37
Реакції
17
Бали
11
1. Ваш нікнейм: Анатолій Любевич
2. Нікнейм адміністратора: Соня Кєлліні
3. Суть скарги: Вітаю. У вечері 17.02.2026 ми з компанією працювали на інкасаторах і на нас був створений напад який практично був успішно відбитий. Так як в нас РП проект нас і в особливості мене засняв гравець Бодя Україна.
Хочу наголосити що РП - церольова гра, режим або стиль гри, де учасники імітують реальне життя, відіграючи обрану роль (персонажа) у вигаданому або реалістичному середовищі.
Чим даний гравець Бодя Україна порушив в цьому теж пару пунктів правил!
1.
1.1. Пограбування дозволено лише членам неофіційних організацій | Деморган 45 хвилин
1.2.
Для здійснення нападу на екіпаж інкасації, має бути не менше 3 осіб з неофіційних організацій | Деморган 60 хвилин

Чим на відео тим що на мене і в часності на нас нехотів здійснити напад?
2.
5.1.1. Заборонено приїжджати / приходити по MG інформації від друга на допомогу. | Деморган 30-60 хвилин

Чим доказано на відео що він не є їх друг які робили напад на інкасатора?
3.

6.13.
"PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин

Будучи в реальному житті що ведеться стрільба коли ти їдеш на авто ти б просто би зупинився ? Я думаю що ні!

4.
6.28. "Втручення у RP ситуацію" - Заборонено втручатися в RolePlay ситуації, до яких ваш ігровий персонаж не належить. Тобто бігати, стрибати, кататися навколо ігрових персонажів, що беруть участь у Role Play ситуації, провокувати їх, створювати перешкоди та псувати ігрову атмосферу. | Деморган 30-60 хвилин

Так я в нас перестрілка з гравцями які на нас напали це вже йде РП відігровка чим данний гравець втрутився до нашої перестрілки

5.
6.29. "Провокація гравців" - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо. | Мут 30-90 хвилин / Деморган 30-90 хвилин / Бан до 5 днів

Де на данному відео що було залито немає всеї ситуації також він і міг бути провокатором данної перестрілки і тим паче він міг щось висловити в голосовий чат чим і був розстріляний

6.
6.42. Заборонено перешкоджати роботі працівників евакуатора, Укрзалізниці, автобуса, трамвая, тощо. | Деморган до 45 хвилин / Варн

Інкасатор рахується?

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/№4755-dm-інкасатори.370556/
5. Дата порушення: 17.02.2026

Останнє редагування модератором:

Джек Денієлс

Стильний
Реєстрування
21 Кві 2025
Дописи
49
Реакції
109
Бали
38
Толянич прав, нрп пограбування інків це вже насичена проблема, кожен день десятки жб на форумі на цю тему, великий куш з пограбувань приваблює грабіжників, і ці зловживаючи правилами перешкоджають роботі інкасаторів в надії нажитись, і в цілому вбивають інтерес до цієї роботи. 2 варіанти вирішення, 1. зменшити куш з пограбувань, 2. Зробити більш суворі покарання за нрп пограбування.

Коді Флоренс

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Бер 2024
Дописи
934
Реакції
555
Бали
153
Вітаю, скаргу було розглянуто вірно , гравець отримав покарання

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі