Аделіна Нікончук
Galichka
- Реєстрування
- 9 Вер 2025
- Дописи
- 20
- Реакції
- 88
- Бали
- 78
1. Ваш нікнейм: 102188
2. Нікнейм адміністратора: Бодя Мороз
3. Суть скарги:
Данний адміністратор розглянув мою скаргу Тут , де саме виніс мені покарання
Гравець #102188 отримує покарання у вигляді Муту 80 хвилин за порушення наступного пункту правил UG:
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 80 хвилин
Оскаржую я це, тому що в мене є стасус Bad Cop, своїх повноважень Bad Copa я не перевищувала, щоб видавати мені покарання.
З правил Bad Cop
2.) Погані копи можуть бути грубими з цівільними та зі своїми співробітниками.
3.) Погані копи можуть не лексично виражатися(заборонені грубі образи та грубий мат).
Те що я назвала людину "Не адекватним", я не рахую, що повинна із-за цього мовчаати 80 хвилин.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Тут
5. Дата порушення: 20.02.2026
2. Нікнейм адміністратора: Бодя Мороз
3. Суть скарги:
Данний адміністратор розглянув мою скаргу Тут , де саме виніс мені покарання
Гравець #102188 отримує покарання у вигляді Муту 80 хвилин за порушення наступного пункту правил UG:
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 80 хвилин
Оскаржую я це, тому що в мене є стасус Bad Cop, своїх повноважень Bad Copa я не перевищувала, щоб видавати мені покарання.
З правил Bad Cop
2.) Погані копи можуть бути грубими з цівільними та зі своїми співробітниками.
3.) Погані копи можуть не лексично виражатися(заборонені грубі образи та грубий мат).
Те що я назвала людину "Не адекватним", я не рахую, що повинна із-за цього мовчаати 80 хвилин.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Тут
5. Дата порушення: 20.02.2026