Зачинено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Капік Єгор

Козак
Реєстрування
31 Жов 2025
Дописи
7
Реакції
8
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Єгор Капік
2. Нікнейм адміністратора: Влад Романович (подав форму Кирилл Ведмідь)
3. Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація! Нажаль, сталася така ситуація, що я був покараний за грубу образу родичів.

Хочу публічно вибачитися перед людиною, яку я образив, а також перед адміністрацією та учасниками форуму.

Я повністю визнаю свою провину. Я перейшов межу, дозволив собі образливі висловлювання й зачепив родину — і це було неправильно. Ніякі емоції не дають права так поводитися.

На той момент я перебував у дуже складному стані. У моїй родині сталася серйозна ситуація, яка сильно вибила мене з рівноваги. Я був злий, роздратований і внутрішньо напружений. Замість того щоб узяти паузу й не заходити в конфлікт, я зайшов у гру вже на емоціях — і в результаті зірвався.

Я не виправдовуюся цим. Це пояснення, але не виправдання. Я мав контролювати себе незалежно від того, що відбувається в моєму житті. І те, що я цього не зробив — моя відповідальність.

Мені щиро соромно за свої слова. Я розумію, що порушив правила та створив конфлікт. Для мене ця ситуація має серйозні наслідки, і я це усвідомлюю. Але найголовніше — я зробив висновки. Я зрозумів, що навіть у найскладнішому стані потрібно зупинятися й не переходити на особистості.

Щиро прошу вибачення в людини, яку образив. Також прошу адміністрацію розглянути можливість скорочення строку покарання. Я поважаю будь-яке рішення, але прошу дати мені шанс довести своїми подальшими діями, що подібне більше не повториться.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://imgpile.com/p/zwRBndp (якщо не працює-скопіюйте та вставте в браузер)
5. Дата порушення: 20.02.2026

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
2,591
Реакції
1,063
Бали
253
Вітаю
В оскарженні вам було відмовлено
Відбувайте покарання
Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі