Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Едуард Міхновський

Лідер ДКВС | Південна Україна
Реєстрування
7 Жов 2024
Дописи
234
Реакції
204
Бали
101
1. Ваш нікнейм: Владислав Тарасенко
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:

Вітаю шановна адміністрація
Нещодавно я подавав звернення щодо можливості обійняти посаду адміністратора. Сьогодні хочу уточнити, чи можу я наразі розглянути варіант зайняття посади президента, а з часом, за умови довіри та результативної роботи, повернутися до питання призначення на посаду адміністратора.
Я усвідомлюю свої попередні помилки та щиро визнаю їх. За цей час я зробив висновки, переглянув свою поведінку й підхід до спілкування та відповідальності. Готовий доводити свою надійність і серйозність намірів не лише словами, а конкретними діями та результатами роботи.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):-
5. Дата порушення: 24 02 2026

Реєстрування
30 Кві 2024
Дописи
311
Реакції
159
Бали
61
1. Ваш нікнейм: Владислав Тарасенко
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:

Вітаю шановна адміністрація
Нещодавно я подавав звернення щодо можливості обійняти посаду адміністратора. Сьогодні хочу уточнити, чи можу я наразі розглянути варіант зайняття посади президента, а з часом, за умови довіри та результативної роботи, повернутися до питання призначення на посаду адміністратора.
Я усвідомлюю свої попередні помилки та щиро визнаю їх. За цей час я зробив висновки, переглянув свою поведінку й підхід до спілкування та відповідальності. Готовий доводити свою надійність і серйозність намірів не лише словами, а конкретними діями та результатами роботи.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):-
5. Дата порушення: 24 02 2026
Если ты хочешь пойди на президента в место ІП, просто напиши новый комент в заявке что просишь закрыть)

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.
Переговоріть з Ярославом з приводу зайняття посади.
З приводу посади адміністратора - поки ні.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі