Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Арірай Вредіна

Вождь племени Джигусамадано
Реєстрування
3 Січ 2025
Дописи
286
Реакції
135
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Назарчік Бесті
2. Нікнейм адміністратора: Нікіта Моїсеєв
3. Суть скарги: Адміністратор відкинув мене за порушення правил укр гта 5.17 на 15 днів а саме за образу рідних. хоча образи рідних від мене не було. я чітко помню що не обзивав йойго рідню, а обзивав його авто "Машину" а машина не рахується як частина сімї за образу машини мені видали це
5.17. "Образа рідних / родичів" - Заборонена образа рідних / родичів. | Бан 15-30 днів
а мали це
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
оскільки образи рідних не було

Оскільки це моя друга скарга обясню сому її пишу, в минулій скарзі Анастасія Коревті написала " Вітаю покарання було видане вірно"
клец. Але я не розумію чому було видане правильно?
Мені цікаво чи Анастасія перевіряла відео фіксацію у даного адміністратора.
Мені цікаво чи вона обше є.

Я хочу переглянути відео фіксацію де від мене була образа рідних.
Оскільки я маю на це право, адміністратор Анастасія Коревті дала відповідь не коректно.

1.7. Якщо покарання видано не коректно, гравець має право подати оскарження протягом 7 днів з моменту видачі покарання, де гравець отримує чітку відповідь і в результаті чого буде прийнято рішення головною адміністрацією серверу про некоректність видачі покарання, якщо це підтвердиться після перевірки буде здійснена виплата компенсації (на розсуд адміністрації в залежності від ситуації) та зняття покарання, також адміністратор отримає покарання за вчинені дії перед головною адміністрацією серверу.

Cikin0210 дс для звязка

. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1771857869802.png

5. Дата порушення: 23.02.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі