Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Kizary

Козак
Реєстрування
26 Лют 2026
Дописи
2
Реакції
6
Бали
3
1. Ваш нікнейм:86651
2. Нікнейм адміністратора: А. Соколов
3. Суть скарги:Прошу ГА та ЗГА утриматися від розгляду цієї теми, оскільки ситуація потребує незалежної оцінки з боку вищої адміністрації.
Адміністратор видав мені покарання у вигляді блокування ігрового облікового запису на. 15 днів за перешкоду івенту від адміністрації.
Я детально вивчив офіційні правила проекту і не знайшов жодного пункту, який передбачав би настільки суворий термін (15 діб) за таке порушення. Зазвичай подібні дії класифікуються як:
Перешкода івенту передбачає деморган до 60 хвилин або, у виняткових випадках, бан на термін до 1 дню бану або 3-х днів.
Вважаю, що термін у 15 днів є абсолютно безпідставним. Адміністратор, фактично, видумав власну міру покарання, яка суперечить встановленим нормам. Прошу Керівництво розібратися в даній ситуації, переглянути термін блокування на той, що відповідає правилам.
Маю надію, що ви мене поймете та оскаржете, як мого знайомого під імʼям Богдан Громов 7050.
З повагою Саймон нокс.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): 5. Дата порушення:20.02.2026.

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,534
Реакції
991
Бали
253
Вітаю!

Ваше покарання буде знято, надалі не порушуйте правила серверу та не перешкоджайте у проведенні масових заходів.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі