Зачинено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Капік Єгор

Козак
Реєстрування
31 Жов 2025
Дописи
7
Реакції
8
Бали
6
1. Єгор Капік
2. Головна адміністрація
3.
шановна адміністрація

я хочу ще раз до вас звернутися з приводу мого оскарження. я розумію та цілком усвідомлюю що це вже далеко не перше моє прохання на оскарження, але ця ситуація дуже курйозна для мене, і не дає мені спокою

протягом свого життя, я майже завжди намагався уникнути будь яких негативних коментарів у сторону людини та її оточення
на мою думку, подібні образи дуже багато кажуть за людину, якщо вона це робе абсолютно свідомо , та розуміє наслідки

в той момент я теж мав повністю розуміти наслідки своїх слів
тоді я був під сильним тиском, тому що як я вже говорив в одному із своїх оскаржень в мене трапилася не сама приємна ситуація, мого дядька зарбрали на фронт
я не хочу викликати жаль до себе , та не вимагаю співчуття, я сказав це лиш для більшого розуміння ситуації з моєї сторони

я можу ще дуже багато раз написати про те, що я перейшов межу , дозволив собі більше чим треба , та визнаю свою провину
але я більше чим впевнений що ви вже це зрозуміли
але я вважаю що урегулювати та поговорити з іншою стороною конфлікта важливіше
і він мене пробачив, я вважаю що це найголовніше
я готовий ще багато раз попросити вибачення в Іллі Доценка, бо я повністю вважаю себе винуватим

свої оскарження я писав не дуже з «чистою головою»
щось я писав під впливом інших людей, які можливо мали особисту неприязнь до деяких персон, але головне, що всі ці оскарження я писав майже одразу після вердикту адміністрації, і був під впливом емоцій, та я не згоден на даний момент з деякими моїми твердженнями в минулих оскарженнях
вже це оскарження я намагаюсь писати з холодною головою

головне із них це те, що я почав дуже неповажливо говорити про Вікторію Кизиму, та в пориві емоцій спробував повʼязати її рішення з моїм майном в грі
але для себе я ще давно прибив в голові, що адміністрація, особливо на таких високих посадах намагається приймати рішення максимально обʼєктивно, та не раз в цьому переконувався в цьому

я хочу попросити пробачення у пані Вікторії за те що я на публіку поставив під сумнів її обʼєктивність в рішеннях
я вважаю що я вчинив дуже неправильно та неповажливо до вас
я дуже розчарований в собі що дав емоціям верх , та дозволив собі таке сказати

я завжди старався не порушувати правила проекту, та завжди закликав інших до того ж
я прошу надати мені виняток у вигляді досрочне зняття бану (до 07.03) , я готовий понести інше покарання , наприклад мут на 200хв (або більше, на ваш розсуд)

і ще раз користуючись можливістю попрошу вибачення у пані Вікторії, Іллі Доценка, та у гравців, яким показав поганий приклад

як я казав, це моє перше серйозне покарання, і для себе я отримав урок
я не вимагаю щоб адміністрація йшла мені на зустріч, прошу лише те рішення, яке на розсуд адміністрації є правильним
прохання гравця оскаржити мене та те що він вибачив мене
4. -
5.20.02.2026

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі