Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Джексон

Активний
Реєстрування
9 Кві 2023
Дописи
376
Реакції
550
Бали
113
1. Ваш нікнейм: Андрій Джексон
2. Нікнейм адміністратора: Владислав Келіні

3. Суть скарги:
Даний адміністратор розглянув скаргу №4889 та застосував до мене покарання за скаргою №4840 (дм), незважаючи на те, що станом на момент вказаного порушення я не перебував на посаді модератора клану KHARKIV з 15 грудня 2025 року. З цього періоду я також не був учасником зазначеного клану.
Лідером клану була подана заявка на реєстрацію старшого складу клану (дата - 15.12.2025). Заявка була оформлена відповідно до правил реєстрації кланів. Водночас вона не була ані схвалена, ані офіційно відхилена. При цьому в правилах відсутній пункт щодо обов’язкової повторної подачі заяви з метою зняття з посади модератора.
Крім того, на момент зафіксованого порушення я перебував в іншому клані (що підтверджується в відео), однак отримав покарання у вигляді деморгану.

Вважаю, що дана ситуація виникла внаслідок технічної або адміністративної неуважності. Розумію, що в період святкових днів певні дії могли бути своєчасно не зафіксовані, однак це не повинно ставати підставою для отримання догани.
У звʼязку з цим, я прагну оскаржити догану, оскільки вважаю, що її видали без належних підстав та не зʼясувавши ситуації

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тут 15 грудня тут скарга по якій получив покарання
5. Дата порушення:01.03.2026

Останнє редагування модератором:

Коді Флоренс

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Бер 2024
Дописи
934
Реакції
554
Бали
153
Вітаю , хочу зауважити такі правила -

3.1 Якщо в таблиці міститься неактуальна інформація про ваш клан, її необхідно оновити, подавши заявку в цій темі протягом 24 годин з моменту зміни даних.
3.2 У разі порушення термінів оновлення даних, клан може отримати попередження або догану.
3.3 У випадку якщо дані не були вчасно оновлені, клан нестиме відповідальність за дії осіб, зазначених у таблиці.
Примітка: Наприклад, якщо ви стали лідером клану і не зареєстрували його на своє ім’я, а попередні лідери/модератори вчинили грубі порушення, клан може отримати дисциплінарне покарання згідно з інформацією, вказаною в таблиці.

За якими ви отримали покарання . Оскільки ви перебуваєте у іншому клані але при цьому ви записані у таблиці як модератор іншого клана ви отримали покарання , згідно правил вказаних вище

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі