Зачинено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Блак

Кошовий отаман
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
127
Реакції
51
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Андрій Блак
2. Нікнейм адміністратора: SERVER
3. Суть скарги: я дружив з людиною яка робила не доречні дії з грошима і речами про це я незнав я дізнався про це коли начали всіх банити на цр я говорив з людьми.просто я клянусь не знав що це таке як би я знав я би не приймав би в тому участь так як я маю 5к+ годин в грі граю +- 8-9 місяців кожен день по 8-10 годин і хочу продовжувати в тому духу знімаю відео на тт і т.д я вже вчора розрадувався що буде розбан друзям росказав.. і тут таке получається і чекати розбану 16 років коли мені буде 30?

і я вам в войсі все росказав що знав...ви даже про гтр нічого не знали тільки про м5кс і все мені росказали на ЦР в день бана що стало багато мрамурів і кріків я даже мрамур викинув так як не хтів попасти туда як бути 1 із них так як люблю цю гру і хочу її продовжувати грати я проспамив вам тг фулл так як не винен і маю дуже багато друзів з гта...

я даже так можу сказати фулл ситуацію приходжу я з школи, так як я перекуп я іду на ЦР там бачу друзів вітаюся і мені кажуть чи я часом не купяв речі в Павла Сигайдака чи як він там я кажу купляв і вони кажуть що він це все получив не легальним способом і я роспитав і побачив що всіх банять мені сказали краще викинути я так і зробив викинув бумбокс а крік і гробік не викидав так як не знав що Женя його получив таким же способом.. ПРОШУ РОЗБАНИТИ
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):-

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі