Відмовлено Оскарження

Igor7770

Козак
Реєстрування
30 Вер 2023
Дописи
70
Реакції
19
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Степко Бандерас
2. Нікнейм адміністратора: Назарій Казмірук

3. Суть скарги:

Суть мого звернення полягає в тому, що на скриншоті -> https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/убивство-у-зеленій-зоні.373918/ чітко зафіксовано факт порушення правил сервера (вбивство у зеленій зоні). Адміністратор відхилив скаргу через відсутність назви сервера на доказі. Я щиро перепрошую, якщо цей технічний момент заважає розгляду, проте я є постійним гравцем виключно 02 сервера, що легко перевірити за моїм логіном та історією ігор. На жаль, технічні особливості гри іноді не відображають усі деталі інтерфейсу на знімку екрана в момент смерті персонажа.

Також мене дуже засмутив той факт, що спочатку скарга була схвалена, а згодом рішення змінили на відмову без вагомих пояснень. Це викликає певні сумніви у справедливості розгляду, хоча я дуже поважаю вашу команду.

Дуже прошу вас проявити лояльність, увійти в моє положення та переглянути докази ще раз, адже факт порушення з боку іншого гравця є очевидним. Сподіваюся на ваше розуміння та справедливий вердикт.

4. Дата порушення: 27.02.2026

Коді Флоренс

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Бер 2024
Дописи
934
Реакції
555
Бали
153
Вітаю , на жаль для розгляду скарги потрібно повну ситуацію . По одному фото адміністрація не може розглянути скаргу . Тому порушення з боку адміністратора нема

Відмовлено

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі