Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
26 Бер 2024
Дописи
89
Реакції
7
Бали
13
1. Ваш нікнейм: Максим Мабой
2. Нікнейм адміністратора: Ксенія Київська
3. Суть скарги:
Доброго вечора. Хочу пояснити ситуацію.

Я домовився з гравцем про обмін: СТО №18 на мій ХМ 2024 року, рюкзак на 200 кг, військову сумку на 100 кг та мою доплату 250кк.

Після того як він передав мені бізнес, я передав йому рюкзак на 200 кг та військову сумку на 100 кг. Машину ХМ 2024 року ми домовилися передати пізніше, тому що він сказав, що спочатку продасть свою машину, оскільки в нього не було грошей купити її за мінімальною ціною на б/у ринку.

Наступної ночі я написав йому та попросив відмовитися від RP-договору, щоб повернути все назад: я б віддав СТО №18, а він би повернув рюкзак і сумку. Причина в тому, що мама сказала, що ми їдемо в Україну на місяць, і через це я не зможу грати та віддавати борг у цей час.

Я також пояснив, що коли повернуся додому, зможу знову зайти в гру і ми зможемо нормально завершити обмін. Однак він відповів, що я його обманюю та сказав, що подасть на мене скаргу на форум.

Після оновлення я зайшов у гру, щоб передати бізнес своєму другу, який міг би тимчасово його потримати та, за потреби, повернути цей бізнес тому гравцю, оскільки я сам не зміг би це зробити через те, що буду в дорозі.

Я не мав наміру нікого обманювати. Я просто хотів повернути все назад через обставини, що склалися.

За потреби ви можете зв’язатися зі мною в Discord: #X1zarr, щоб я зміг показати всі скріншоти нашого спілкування.

Скарга: (Скарга)
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):тут
5. Дата порушення:07.03.2026

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,935
Реакції
1,804
Бали
253
Вітаю
Напишіть в особисті повідомлення Діскорду sergoooo444

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі