Юмейсяшка Тюбикович
Активний
- Реєстрування
- 21 Січ 2023
- Дописи
- 118
- Реакції
- 95
- Бали
- 31
1. Ваш нікнейм: Юмейсяшка Хард 93415
2. Нікнейм адміністратора: Ярослав Кримський
3. Суть скарги: Доброго дня, адміністрація!
Прошу розглянути можливість амністії щодо мого блокування. Я отримав бан на 7 днів за образи та повністю визнаю свою провину. Моє висловлювання було емоційним і недоречним, щиро шкодую про це.
Обіцяю надалі дотримуватися правил серверу, уникати конфліктів і поводитися коректно по відношенню до інших гравців. Ця ситуація стала для мене уроком.
Також хочу зазначити, що в суботу відбудеться битва за картель, у якій я дуже хотів би взяти участь. На жаль, мій бан закінчується лише в неділю, тому прошу, якщо це можливо, розглянути варіант дострокового розблокування.
Буду вдячний за будь-яке пом’якшення покарання.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 15.03.2026
2. Нікнейм адміністратора: Ярослав Кримський
3. Суть скарги: Доброго дня, адміністрація!
Прошу розглянути можливість амністії щодо мого блокування. Я отримав бан на 7 днів за образи та повністю визнаю свою провину. Моє висловлювання було емоційним і недоречним, щиро шкодую про це.
Обіцяю надалі дотримуватися правил серверу, уникати конфліктів і поводитися коректно по відношенню до інших гравців. Ця ситуація стала для мене уроком.
Також хочу зазначити, що в суботу відбудеться битва за картель, у якій я дуже хотів би взяти участь. На жаль, мій бан закінчується лише в неділю, тому прошу, якщо це можливо, розглянути варіант дострокового розблокування.
Буду вдячний за будь-яке пом’якшення покарання.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 15.03.2026