Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

™Страх Шушкевича

Поважний гравець
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
121
Реакції
225
Бали
48
1. Ваш нікнейм:Пашка Козлик 1148
2. Нікнейм адміністратора:Олександр Солідний
3. Суть скарги: Вітаю шановна керуюча адміністрація 05 серверу. Вчора я отримав бан за МК на 15 днів по скарзі яку прикріпив в доказах. Й в першу чергу я звернувся до адміністрації з запитанням "А за що?" й отримав обрізаний скрін з мк в клановому чаті, де доречі це мк не звучить в сторону моїх сокланів, а звучить просто як неадекватний вислів. Тобто прямої образи гравцю який поскаржився немає, так як він навіть не бачить цей чат.
І от мені стало цікаво як так, що людина з ворожого клану, яка в цій скарзі є третьою особою що скаржиться, могла отримати такий скрін?
Все виявилося набагато простіше. Скрін взято з мувіка, який створений в програмі редагування відео якогось гравця, сам мувік складений з різних нарізок. Нажаль цей мувік надати не можу так як гравець, який його виклав на моє прохання дати посилання відповів, що його вже видалив.
Рахую такі докази є сумнівними та зазвичай таке не беруть до уваги, також скарга подана від 3 особи, кому адресувалося написане невідомо, постраждалої сторони немає.
Тобто гравець по факту робить злив, доказ на форум не надав, а адміністратор Олександр Солідний розглядає таку скаргу й видає покарання.
Я міг би як приклад привести кучу посилань на скарги де в таких випадках відмовляли, а тут чомусь такий доказ порахували за дійсний.
Прошу з цим розібратися та оскаржити мене. Я не памятаю щоб таке писав, але якщо це і було, то впевнений що нікому не адресувалося, а просто звучало як неадекватний вислів.
Та і від коли мувіки зроблені в програмі відеоредактора з накладеними ефектами, нарізаними частинками відео стали братися до уваги? Я би зрозумів, якби скаргу подала людина, яку б я так образив.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/ПП.382241/
5. Дата порушення:23.03.26

Анастасія Коревті

КА | Південна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
16 Лют 2024
Дописи
1,551
Реакції
2,321
Бали
253
Вітаю, покарання видане вірно, докази були в відритому доступі та були критичні порушення тому можно було відхилитись від правил та прийняти від 3го лиця.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі