Зачинено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Равшан

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Гру 2025
Дописи
21
Реакції
87
Бали
18
1. Ваш нікнейм: 95676
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:
Хочу подати оскарження щодо виданого мені покарання за расизм. Я не мав на мети образити будь-яку націю чи людей за ознаками раси або походження. Мій вислів був спрямований виключно на висміювання країни-агресора, а не конкретних людей.

Я розумію, що мої слова могли бути неправильно сприйняті, і визнаю, що варто було обирати більш коректні формулювання. Подібних порушень з мого боку більше не повториться.

Також хочу зазначити, що для мене ця тема є особисто болючою — мій батько був військовим і загинув на війні. Саме через це я інколи емоційно реагую на події, пов’язані з країною-агресором. За потреби можу надати підтвердження в особисті повідомлення ГА, ЗГА або пану Галицькому.

Мій намір був висміяти країну-агресора словами слава "сасі", але в мене це трошки не вийшло, за що я дуже жалкую.

Мій компютер не дає змоги грати на інших проектах, іграх тощо. Для мене, цей проект є можливістю зняти стрес після доволі довгого і виснаженого дня.

Прошу переглянути моє покарання та, за можливості, пом’якшити його.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Петиція-тільки-для-Олега-Галицького.382762/
5. Дата порушення: -

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
2,591
Реакції
1,063
Бали
253
Вітаю
В оскарженні відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі