Смурф Роздільський
Новий гравець
- Реєстрування
- 3 Лют 2026
- Дописи
- 7
- Реакції
- 3
- Бали
- 6
1. Ваш нікнейм: Смурф Роздільський
2. Нікнейм адміністратора: М. Флоренс
3. Суть скарги: Отримав блокування на 10 днів по п.п 5.16. Була досить напружена розмова з гравцем який працює в НПУ.. Ми один одному побажали всього ,,самого кращого,, Але блокування на 10 днів я вважаю максимально критичним і не обдуманим.. Так як блокування було практично миттєвим, значить адміністрація чув/чула нашу дискусію.. По пункту 5.16 там нічого такого не було.. Як образи рідних.. Була цитата від мене, що ми ,,всі з пі*ди вилізли,, але це факт, науково доказаний.. Я погоджуюсь із тим, що сама розмова була не адекватна, і по мірках правил повинне бути покарання, але не у вигляді блокування на 10 днів.. Мут - так, бан можливо, але не 10 днів((. Прошу переглянути так сказати цю історію..
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео)
: Нажаль не має, але повторюсь, блокування було практично миттєве, без теми на форумі, значить хтось із адміністрації був так сказати свідком на власні вуха..
5. Дата порушення: 04.04.26
2. Нікнейм адміністратора: М. Флоренс
3. Суть скарги: Отримав блокування на 10 днів по п.п 5.16. Була досить напружена розмова з гравцем який працює в НПУ.. Ми один одному побажали всього ,,самого кращого,, Але блокування на 10 днів я вважаю максимально критичним і не обдуманим.. Так як блокування було практично миттєвим, значить адміністрація чув/чула нашу дискусію.. По пункту 5.16 там нічого такого не було.. Як образи рідних.. Була цитата від мене, що ми ,,всі з пі*ди вилізли,, але це факт, науково доказаний.. Я погоджуюсь із тим, що сама розмова була не адекватна, і по мірках правил повинне бути покарання, але не у вигляді блокування на 10 днів.. Мут - так, бан можливо, але не 10 днів((. Прошу переглянути так сказати цю історію..
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео)
: Нажаль не має, але повторюсь, блокування було практично миттєве, без теми на форумі, значить хтось із адміністрації був так сказати свідком на власні вуха..5. Дата порушення: 04.04.26
Останнє редагування модератором: