Mеyson
Козак
- Реєстрування
- 23 Січ 2024
- Дописи
- 37
- Реакції
- 11
- Бали
- 11
1. Ваш нікнейм:Мейсон Екстезі
2. Нікнейм адміністратора:Вальтер Грек
3. Суть скарги:
Доброго дня, шановна адміністраціє!
Я хочу подати оскарження свого блокування в грі. Мій акаунт було заблоковано за порушення правила 11.8 (RP/NonRP шахрайство). Я визнаю, що допустив порушення правил сервера та щиро шкодую про свій вчинок.
Я усвідомив свою помилку та розумію, що вчинив неправильно по відношенню до іншого гравця. Хочу зазначити, що це моє перше блокування. Обіцяю, що надалі буду дотримуватись правил сервера і більше не допущу подібних ситуацій.
Мені дуже подобається цей сервер, я вклав у нього багато часу і не хочу втрачати можливість далі грати. Прошу вас дати мені ще один шанс і, якщо можливо, скоротити термін покарання.
Я зробив висновки зі своєї помилки і гарантую, що більше такого не повториться.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тут бан(
5. Дата порушення:27.03.2026
2. Нікнейм адміністратора:Вальтер Грек
3. Суть скарги:
Доброго дня, шановна адміністраціє!
Я хочу подати оскарження свого блокування в грі. Мій акаунт було заблоковано за порушення правила 11.8 (RP/NonRP шахрайство). Я визнаю, що допустив порушення правил сервера та щиро шкодую про свій вчинок.
Я усвідомив свою помилку та розумію, що вчинив неправильно по відношенню до іншого гравця. Хочу зазначити, що це моє перше блокування. Обіцяю, що надалі буду дотримуватись правил сервера і більше не допущу подібних ситуацій.
Мені дуже подобається цей сервер, я вклав у нього багато часу і не хочу втрачати можливість далі грати. Прошу вас дати мені ще один шанс і, якщо можливо, скоротити термін покарання.
Я зробив висновки зі своєї помилки і гарантую, що більше такого не повториться.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тут бан(
5. Дата порушення:27.03.2026