Зачинено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

BEST_SaNeK

Новий гравець
Реєстрування
2 Січ 2024
Дописи
1
Реакції
0
Бали
4
1.Саша Баленсиага
2.Олександр Альв...
3.Доброго дня, я гравець gta Ukraine, мій ігровій нік Саша Баленсиага, граю на четвертому сервері, мені прийшло блокування на акаунт(фото), проблема в тому що я їхав вечері на фурі, випадково підрізав людину, він мене піджимав, потім ростріляв машину та вбив мене, я йому щось казав типу зачем і так далі, ну і звісно щось може і сказав лишнє, можу вибачитися) прошу надати мені всі докази що до мого блокування, бо бан нізащо отримувати не дуже.
4.скриншот.
5. дата порушення: 20.04.2026
1776755282729.png

Игорь Днепровский

Новий гравець
Реєстрування
8 Бер 2026
Дописи
11
Реакції
4
Бали
8
Адміністрація прошу взяти до уваги:
-особа що подала оскарження неодноразово навмисно таранить фури так як мабуть не хоче щоб його обганяли,як він пише «випадково підрізав»у нього сталося 3 рази за 5 хвилин
-на дану особу було залито 2 скарги (туг,тут)тобто людина неодноразово порушує правила а саме правило (Оск рідних... 5.17. "Образа рідних / родичів" - Заборонена образа рідних / родичів. | Бан 15-30 днів)
-вбивство даної особо сталося після того як він почав оскати,я вважаю що для такої ситуації що людина навмисно ображає рідних це нормально
-те як людина написала що може вибачитися ситуація вже трапилась і вибачення тут не приймаються за таке
-прошу даній особі не надавати змогу щодо оскарження треба відповідати за свої вчинки та нести покарання

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
2,610
Реакції
1,071
Бали
253
Вітаю
В оскарженні відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі