Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тимофій Морріс💎

Майор ЗСУ | Східна Україна 03
Реєстрування
6 Лют 2023
Дописи
292
Реакції
874
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Тимофій Морріс
2. Нікнейм адміністратора: Андре Колесник
3. Суть скарги: Вітаю. Сьогодні вранці я отримав WARN за NonRP держ! Так, я ввів себе не належним чином до працівника поліції, але все ж, гравці яким я приніс "шкоду", не тримають зла на мене, ми просто розважалися, не було ніякого бажання нанести їм шкоду або заважати. Прошу оскаржити мені покарання.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): ГоГлядіти
5. Дата порушення: 30.04.2026

Aндре Колісник

ГС Держ | Східна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Гру 2023
Дописи
932
Реакції
765
Бали
153
Вітаю. Покарання було видано за викрадення злочинця у СБУ, коли вони приїхали до НПУ. Ви його схопили та казали, що НПУ бере хабарі, а за мільйон ви його звільните. Ви бігли з ним, тримаючи його в супроводі, та тікали від працівників СБУ. Після цього ви зрозуміли, що не зможете його звільнити, залишили його та почали втікати. Вас наздогнала СБУ, після чого ви почали стріляти по працівнику СБУ. Ви, перебуваючи у формі, стріляли по працівнику СБУ за час до цього ви викрали злочинця та намагалися його визволити — саме за це вам було надано дане покарання.
Довіри на 9 звання будь-якої фракції у вас наразі немає. Спробуйте її повернути, показавши свою адекватність, працьовитість та комунікабельність, починаючи з 1 закінчуючи 8 рангу фракцій ДКВС, ЗСУ, МОЗ, ЗМІ.

Очікуємо відповіді від ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі