Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
28 Січ 2026
Дописи
10
Реакції
9
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Назар Мельниченко (Прошу прочитати Кінець Тексту)
2. Нікнейм адміністратора: Михайло Солідний та Олексій Киволон
3. Суть скарги: Я вибачаюсь за все що було сказано , все що я зробив каюсь за це , пере Адміністратором Олексієм Киволоном я вибачився , обіцяю що такого більше не повторить , я по случайності в діскорді сказав лишнього після чого за це і отримав покарання , прошу вибачити на перший раз і більше такого не повториться , прошу зрозуміти що це було випадково і я вибачився за це , а також вибачаюсь перед адміністраторами яким прийшлось це все розгрібати , прошу розглянути це оскарження , готовий вибачитись ще раз тому-що розумію що те що я зробив це не адекватна поведінка з моєї сторони , я надіюсь на розуміння. По моїй книгі покарань можеие подивитись що це єдине порушення яке я по своїй глупості зробив , прошу вас зрозуміти , пройшов вже місяць , я зрозумів все.
Мені сказали були що я продовжував порушувати , но є такий бот в діскорді який може підроблювати голоса , я не оспорюю те що нарушив під час судної ночі , але після того ні одного слова я не говорив про Адміністратора Киволона , я перед ним вибачався в телеграмі , прошу дайте шанс останній! , більше такого не Повториться!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Тут
5. Дата порушення: 31.03.2026 , 01:15

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,828
Реакції
2,036
Бали
253
Вітаю, після отриманого блокування від Вас були ще порушення, тому покарання поки залишається

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі