Генріх Андрієнко
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 20 Лип 2025
- Дописи
- 13
- Реакції
- 52
- Бали
- 18
1. Ваш нікнейм:Генріх Андрієнко
2. Нікнейм адміністратора:Сергій Правда
3. Суть скарги:Вітаю мною було на емоціях написано в профілі Steam Сергія Правди неадекватні висловлювання за які я отримав блокування на 15 днів на 05 сервері Юкрейн ГТА
на мою думку Steam не відноситься до Юкрейн ГТА та покарання яке було мені видано є некоректним.
Так з моєї сторони було сказано неправильні речі за які я прошу вибачення та обіцяю в подальшому не обіз'янічать та дотримуватись правил Юкрейн ГТА
Тому буду дуже вдячний якщо знімуть блокування або зменшать його
якщо Steam дійсно відноситься до цього правила 7.10 то прошу зазначити це в примітку які саме платформи підпадають під це правило
СЕРГІЙ ПРАВДА ВНАТУРІ БІЛЬШЕ НЕ БУДУ ОБІЗ'ЯНІЧАТЬ
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):тут
5. Дата порушення:02.05.2026
2. Нікнейм адміністратора:Сергій Правда
3. Суть скарги:Вітаю мною було на емоціях написано в профілі Steam Сергія Правди неадекватні висловлювання за які я отримав блокування на 15 днів на 05 сервері Юкрейн ГТА
на мою думку Steam не відноситься до Юкрейн ГТА та покарання яке було мені видано є некоректним.
Так з моєї сторони було сказано неправильні речі за які я прошу вибачення та обіцяю в подальшому не обіз'янічать та дотримуватись правил Юкрейн ГТА
Тому буду дуже вдячний якщо знімуть блокування або зменшать його
якщо Steam дійсно відноситься до цього правила 7.10 то прошу зазначити це в примітку які саме платформи підпадають під це правило
СЕРГІЙ ПРАВДА ВНАТУРІ БІЛЬШЕ НЕ БУДУ ОБІЗ'ЯНІЧАТЬ
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):тут
5. Дата порушення:02.05.2026