Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимир Волинський

Восьме чудо світу
Реєстрування
11 Лют 2024
Дописи
15
Реакції
3
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Володимир Волинський (91781)
2. Нікнейм адміністратора: [B]Максим Альварез[/B]
3. Суть скарги: Я подавав скаргу на гравців, які мене ДМили, але чомусь отримав покарання за ухід в ЗЗ якого не було. Я додавав 3 відео, скажіть тайм код і яке це відео, де видно порушення мною пункту 6.26. Якщо ж адміністратор керувався відео номер 2 (тайм-код 0:35), де я повернув до АТБ, то надаю пояснення:
1) Я не мав на меті тікати в інтер'єр
2) Я повернув на ліво по двум причинам: 1. Червона ауді рс7 виконала випередження по праві стороні і постійно мене таранила в правий бік. 2. Я, не знаючи є там ЗЗ чи ні, приймаю рішення заїхати на сто позаду АТБ щоб потім або давати відсіч, або продовжити втечу від так званої "погоні".
3) Переглянувши відеодокази, я не побачив ні на одному з них зеленої позначки "GZ" поруч з мінікартою, тому якщо там і є зелена зона, то яким чином я маю про неї дізнатися?
4) В пункті правил 6.26 прописано, ви маєте покинути дану зелену зону якнайшвидше після того як туди потрапили, якщо у вас відбувалась поліцейська погоня / перестрілка / RP процес тощо. На відео чітко видно, що після того як я потрапив у цю неіснуючу зелену зону, я одразу завів двигун і спробував продовжити рух, але через наявні технічні пошкодження автомобіля та прицільної стрільби по мені, у мене не було шансів покинути дану зелену зону.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
Посилання на скаргу
Докази на отримане покарання

5. Дата порушення: 09.05.2026

UPD: Свій срок в деморгані я вже відсидів, тому якщо я буду правий в цій ситуації, то потребую компенсацію від адміністратора

Останнє редагування:

Максим Альварез

ГС Неоф| Північна Україна[04]
Куратор лідерів
Реєстрування
11 Січ 2023
Дописи
1,231
Реакції
373
Бали
208
Вітаю шановний гравець!
На вашому 2-ому відео чітко видно, як по вам починають стріляти і ви заїджаєте в Зелену Зону позначено нижче:

1778383154076.png

Очікуйте відповіді від ЗГА/ГА

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,520
Реакції
987
Бали
253
Вітаю!

Скарга буде перерозглянута, вам буде виплачено компенсацію.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі