Максим Вентеровичч
Поважний гравець
- Реєстрування
- 31 Лип 2024
- Дописи
- 51
- Реакції
- 56
- Бали
- 23
- Вік
- 27
1. Ваш нікнейм:Максим Вентерович
2. Нікнейм адміністратора:Аля Фейзер
3. Суть скарги:
Шановна адміністраціє,
Звертаюся з приводу блокування мого акаунту за порушення правил «Битви за бізнес».
Визнаю, що в певний момент міг порушити встановлені правила або діяти необачно. Це не було зроблено з наміром отримати нечесну перевагу чи зашкодити іншим учасникам. Ситуація виникла через неуважність , за що щиро перепрошую
Я поважаю правила проєкту та роботу адміністрації й надалі готовий суворо дотримуватись усіх встановлених норм.
Прошу розглянути можливість перегляду мого покарання, зняття блокування або його пом’якшення. Гарантую, що подібна ситуація більше не повториться.
Дякую за розуміння та приділений час.
З повагою,
Максим Вентерович
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):жмяк
5. Дата порушення:09.05.2026
2. Нікнейм адміністратора:Аля Фейзер
3. Суть скарги:
Шановна адміністраціє,
Звертаюся з приводу блокування мого акаунту за порушення правил «Битви за бізнес».
Визнаю, що в певний момент міг порушити встановлені правила або діяти необачно. Це не було зроблено з наміром отримати нечесну перевагу чи зашкодити іншим учасникам. Ситуація виникла через неуважність , за що щиро перепрошую
Я поважаю правила проєкту та роботу адміністрації й надалі готовий суворо дотримуватись усіх встановлених норм.
Прошу розглянути можливість перегляду мого покарання, зняття блокування або його пом’якшення. Гарантую, що подібна ситуація більше не повториться.
Дякую за розуміння та приділений час.
З повагою,
Максим Вентерович
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):жмяк
5. Дата порушення:09.05.2026