Зачинено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максимчик 444444

Новий гравець
Реєстрування
11 Бер 2025
Дописи
10
Реакції
0
Бали
6
1.Ваш нікнейм:Максим Лидер
2.Нікнейм адміністратора:SERVER
  1. Суть скарги:Добрий день. Я хочу щиро попросити вибачення за обхід блокування через інший акаунт. Я розумію, що дуже сильно помилився, і повністю визнаю свою провину. Зараз мені самому дуже соромно за цей вчинок, і я справді шкодую, що взагалі так зробив.
Я не намагався якось нашкодити проєкту, обманути адміністрацію чи спеціально порушувати правила. Просто на основному акаунті в мене вже був увесь прогрес, майно та гроші, і мені захотілося спробувати почати все заново з чистого листа, знову відчути інтерес до гри та пройти шлях спочатку. Через це я зробив дуже дурну помилку і навіть не подумав про наслідки. Я вже два тижні перебуваю в бані, і за цей час я дійсно все усвідомив. Чесно, мені справді дуже неприємно від того, що я підвів адміністрацію та порушив правила проєкту. Я розумію, що жодні слова не скасують мій вчинок, але все ж дуже прошу дати мені останній шанс. Обіцяю, що такого більше ніколи не повториться. Це перший і останній раз у моєму житті, коли я допустив подібне порушення. Я дуже поважаю ваш проєкт і працю адміністрації, тому мені вдвічі соромніше за цю ситуацію. Ще раз щиро прошу вибачення та сподіваюся на ваше розуміння. Дай Бог вам здоров’ячка і всього самого гарного.
  1. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://files.fm/u/jbjfmnxsqm
  2. Дата порушення:02.05.2026

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,528
Реакції
987
Бали
253
ВІтаю!

Ваш акаунт не в блокуванні.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі