Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Жекіч Хелл ♡

the legend..
Активний гравець
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
613
Реакції
809
Бали
153
1. Discord сервер(-и): 02
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): джунипербот
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: Жекіч Хелл
4. Суть звернення: забанили за 16.1, я написав шо шукаю людину яка зможе закинути 100 карбов щоб змінити собі нік. Я не писав шо куплю в неї ці карби, а просто написав можливо хтось має таку можливість, якої у мене нема.
Я бачив неодноразово люди пишуть в каналах «Шукаю людину з карбами» там вище тіп написав «срочно треба людину з 1800 карбованцями щоб купила скін». за що бан? Дайте попередження я не знаю, буду знати шо так не можна. Просто коли люди таке пишуть їм спочатку попередження дається а не парманент. Крім цього прошу вернути всі ролі які в мене були, бо всі пропадуть
5. Докази (скріншоти/відео): ф
6. Дата видачі покарання: 17.5.26

Жекіч Хелл ♡

the legend..
Активний гравець
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
613
Реакції
809
Бали
153
IMG_9257.jpeg

Вже стало понятно хто заблокав, ще й угарає тігр

Іларіон Іванов

S.M | 02 {$} Західна Україна
Тех. Підтримка
Реєстрування
30 Жов 2023
Дописи
354
Реакції
119
Бали
88
Вік
22
Адреса
Полтава
Вітаю, розглянувши скаргу виношу вердикт:
Покарання видано доцільно, оскільки з вашого боку було порушено пункт правил 16.1. Також раніше вам вже видавалось попередження стосовно подібного порушення, тому ви були ознайомлені з правилами серверу.
Модерація активно слідкує за каналами та відповідно реагує на всі порушення незалежно від ситуації чи інших повідомлень у чаті.
Проте, враховуючи вашу відповідь та звернення, термін блокування буде зменшено до 20 днів.
З повагою, Discord модерація UKRAINE GTA.
[ Розглянуто! ]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі