Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
19 Бер 2025
Дописи
43
Реакції
15
Бали
11
1. Ваш нікнейм: Даніїл сороколіт 82103
2. Нікнейм адміністратора:не пам'ятаю це було 2 роки тому
3. Суть скарги:Шановна адміністраціє Ukraine GTA!
Звертаюся до вас з проханням переглянути рішення щодо мого блокування на 6000 днів за використання стороннього програмного забезпечення.
Я повністю розумію серйозність цього порушення та важливість дотримання правил проєкту. Чити негативно впливають на ігровий процес інших гравців, тому я підтримую боротьбу адміністрації з будь-якими видами нечесної гри.
Проте хочу пояснити ситуацію. У момент, коли було зафіксовано порушення, за моїм акаунтом грав не я особисто, а мій знайомий, який мав доступ до комп'ютера та акаунта. На жаль, я не проконтролював його дії, через що сталося порушення правил проєкту. Я не заперечую факт того, що порушення було вчинене з мого акаунта, і розумію, що відповідальність за безпеку та використання акаунта покладається на його власника.
Я щиро шкодую про ситуацію, що склалася. За весь час гри я витратив багато часу на розвиток персонажа, майна та свого акаунта. Для мене цей проєкт є одним із основних місць для проведення вільного часу, тому втрата можливості грати протягом такого великого терміну є дуже болючою.
Після цього випадку я повністю змінив пароль від акаунта та більше нікому не надаватиму доступ до нього. Також я усвідомив свою помилку щодо передачі акаунта третім особам і гарантую, що подібне більше ніколи не повториться.
Прошу вас поставитися до цієї ситуації з розумінням та, якщо це можливо, переглянути термін покарання або замінити його на менш суворе. Я готовий понести відповідальність за свою необачність, але дуже прошу надати мені шанс повернутися до гри та довести, що подібних порушень з мого боку більше не буде.
Дякую за приділений час та розгляд мого звернення. Сподіваюся на позитивне рішення та ще одну можливість продовжити гру на вашому проєкті.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):немає
5. Дата порушення не пам'ятаю

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,937
Реакції
1,806
Бали
253
Вітаю
Оскарження по акаунту Даніїл Сороколіт є неможливим, але натомість я бачу що у вас вже новий акаунт з якого ви граєте вже давно, що може свідчити про те що ви отримали амністію та надалі можете грати з акаунта Даня Уолтер.
Блокування акаунту Даніїл Сороколіт залишається незмінним.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі