В очікуванні Оскарження

Макруха Бемс

Новий гравець
Реєстрування
12 Кві 2026
Дописи
9
Реакції
1
Бали
8
1. Ваш нікнейм:Макруха Бемс
2. Нікнейм адміністратора:ГА
3. Суть скарги:
Доброго дня, шановний Антоне Теннет, та шановна адміністрація прекрасного проєкту UKRAINE GTA!
Я звертаюся до вас із цією заявою, оскільки опинився у ситуації, яку дуже хочу виправити. Я щиро визнаю свою провину, повністю усвідомлюю серйозність свого вчинку і розумію, що моя поведінка була абсолютно неприпустимою. Мені неймовірно соромно за те, що я дозволив собі опуститися до образ.
Цей бан став для мене справжнім уроком. Зараз, коли я втратив можливість заходити на сервер, я чітко зрозумів, що просто не можу без цієї гри. UKRAINE GTA — це не просто розвага для мене, це місце, де я проводжу весь свій вільний час, відпочиваю після важкого дня, спілкуюся з друзями та отримую позитивні емоції. Без вашого сервера мій день став пустим, і я відчуваю величезний дискомфорт через те, що своїми ж дурними діями позбавив себе улюбленого заняття.
Водночас я хотів би звернути увагу на контекст ситуації, яка спровокувала таку мою бурхливу та негативну реакцію. Конфлікт виник через те, що інший гравець порушив наші домовленості: я купив у нього автомобіль, як ми й домовлялися, а він свій обов'язок не виконав і мою машину купувати відмовився. У результаті він залишився і з грошима, і з автівкою, а я — без грошей та з покаранням. Мені дуже прикро, що я не втримав емоції через цей обман, але, на мою думку, дії іншого гравця також мали б отримати належну оцінку з боку адміністрації, адже ситуація виглядає вкрай несправедливою.
Я дуже хочу грати, розвивати свого персонажа далі та знову стати частиною нашої великої спільноти. Я повністю переосмислив свої дії і гарантую, що подібне більше ніколи не повториться. Замість емоцій у майбутньому я просто звертатимусь до репорту або на форум.
Тому щиро прошу вас проявити розуміння, зважити на всі обставини цієї ситуації та, за можливості, скоротити термін дії мого покарання до 3–7 днів.
Я буду безмежно вдячний за вашу поблажливість і обіцяю надалі суворо дотримуватися всіх правил сервера. Дякую вам за увагу та за вашу працю над цим чудовим проєктом!

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):https://i.postimg.cc/wvxfs9pH/UKRAINE-GTA-04-06-2026-17-51-25.png
5. Дата порушення:04.06.2026

Останнє редагування:

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі