Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кирилл Кума

Новий гравець
Реєстрування
22 Чер 2024
Дописи
7
Реакції
4
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Кирилл Кума
2. Нікнейм адміністратора: Ксенія Київська
3. Суть скарги:
Доброго дня, шановна Ксенія Київська та інша адміністрація 07 серверу.

На жаль, зараз я перебуваю в бані на 15 днів за те, що образив людину, сказавши, що в нього мама — дівчина легкої поведінки. Але спочатку ця людина провокувала мене, ображала нецензурними словами та зачіпала моїх рідних, проте покарання отримав лише я.

На фрапсі видно, що людина вимкнула звук свого мікрофона та не показала повний фрапс. Я розумію, що не подумав перед тим, як це сказав, і визнаю свою провину.

Але блокування на 15 днів — це дуже суворе покарання. Обіцяю, що наступного разу вчиню розумніше: просто кину скаргу на форум і нічого не відповідатиму людині, яка порушує правила.

Прошу вас знизити мені покарання.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): 5. Дата порушення: 09.06.2026

Кирилл Кума

Новий гравець
Реєстрування
22 Чер 2024
Дописи
7
Реакції
4
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Кирилл Кума
2. Нікнейм адміністратора: Ксенія Київська
3. Суть скарги:
Доброго дня, шановний Олег Галецький та інша адміністрація 07 серверу.

На жаль, зараз я перебуваю в бані на 15 днів за те, що образив людину, сказавши, що в нього мама — дівчина легкої поведінки. Але спочатку ця людина провокувала мене, ображала нецензурними словами та зачіпала моїх рідних, проте покарання отримав лише я.

На фрапсі видно, що людина вимкнула звук свого мікрофона та не показала повний фрапс. Я розумію, що не подумав перед тим, як це сказав, і визнаю свою провину.

Але блокування на 15 днів — це дуже суворе покарання. Обіцяю, що наступного разу вчиню розумніше: просто кину скаргу на форум і нічого не відповідатиму людині, яка порушує правила.

Прошу вас знизити мені покарання.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): 5. Дата порушення: 09.06.2026

Ксенія Київська

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
2,457
Реакції
749
Бали
253
Вітаю.

Провокація з боку іншого гравця не є підставою для подібних висловлювань та не звільняє вас від відповідальності за порушення правил.

Покарання видано вірно. Надалі прошу контролювати свої висловлювання та не піддаватися на провокації.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі