Сіджей Стоун
Отаман
- Реєстрування
- 10 Січ 2025
- Дописи
- 19
- Реакції
- 34
- Бали
- 18
- Ваш нікнейм: 108733
- Нікнейм адміністратора: Рома Семеген
- Суть скарги:
Мене забанили за DM на зльоті на твінаккаунті. Після цього я почав грати на основному акаунті, за що мені видали бан за обхід блокування.
Однак у пункті 2.6 правил зазначено:
«Заборонено грати з іншого акаунту, обходячи блокування на основному акаунті (обхід бану). Дане правило застосовується у дві сторони незалежно від дати створення акаунту».
У примітці до цього правила перелічені порушення, які вважаються критичними: використання стороннього програмного забезпечення, образа проєкту, адміністрації або родичів, NonRP-шахрайство, обман, махінації, передача акаунту тощо.
DM на зльоті в цьому переліку відсутній, і жодного з перелічених критичних порушень я не скоював.
Також раніше була схожа ситуація: я подав скаргу за обхід бану на гравця, якому видали блокування за інше порушення. У відповідь адміністрація написала: «Вітаю! Дане порушення не є критичним».
У зв’язку з цим прошу роз’яснити, чому в моєму випадку був виданий бан за обхід блокування, якщо порушення «DM на зльоті» не належить до критичних порушень, зазначених у примітці до пункту 2.6.
- Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
333 — Postimages
postimg.cc
- Дата порушення: 13.06.2026