Оскаржено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Січ 2025
Дописи
19
Реакції
34
Бали
18
  1. Ваш нікнейм: 108733
  2. Нікнейм адміністратора: Рома Семеген
  3. Суть скарги:

Мене забанили за DM на зльоті на твінаккаунті. Після цього я почав грати на основному акаунті, за що мені видали бан за обхід блокування.

Однак у пункті 2.6 правил зазначено:

«Заборонено грати з іншого акаунту, обходячи блокування на основному акаунті (обхід бану). Дане правило застосовується у дві сторони незалежно від дати створення акаунту».

У примітці до цього правила перелічені порушення, які вважаються критичними: використання стороннього програмного забезпечення, образа проєкту, адміністрації або родичів, NonRP-шахрайство, обман, махінації, передача акаунту тощо.

DM на зльоті в цьому переліку відсутній, і жодного з перелічених критичних порушень я не скоював.

Також раніше була схожа ситуація: я подав скаргу за обхід бану на гравця, якому видали блокування за інше порушення. У відповідь адміністрація написала: «Вітаю! Дане порушення не є критичним».

У зв’язку з цим прошу роз’яснити, чому в моєму випадку був виданий бан за обхід блокування, якщо порушення «DM на зльоті» не належить до критичних порушень, зазначених у примітці до пункту 2.6.

1. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
  2. Дата порушення: 13.06.2026

Надін Арквейл

Куратор Адміністрації | Центральна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
550
Реакції
342
Бали
123
Вітаю.
Ваше блокування оскаржено.
Наступного разу оскарження не буде.
Оскаржено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі