На розгляді Оскарження.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марта Девідсон

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Бер 2026
Дописи
238
Реакції
68
Бали
73
1. Ваш нікнейм: Марта Девідсон (49744)
2. Нікнейм адміністратора: Алекс Карпатиченко (За рішенням ГА)

3. Суть скарги:

Вітаю. На теперішній момент за останні пару годин мене було знято з Лідера СБУ та видано бан на 3 дні через подану моїм заступником скаргу на платформі Дискорд,через що мене було заблоковано на 7 днів і там. Дана скарга містила в собі відеофіксацію тривалістю в 12 секунд що не демонструє всю ситуацію яка відбувалась у жартівливому контексті. Також хочу наголосити що наразі відкривається все більше інформації яка показує ситуацію з незрозумілих для мене боків, виникає питання: Чому в скаргах на оск. рідні, нешанобливому ставленні до гравців і тд присутня дискусія, а в моєму випадку: Вас буде знато. На жаль я не можу без певної впевненості сказати що покарання є правомірним, адже сказане слово, а саме "****************************" має різне значення в різних країнах, і наскільки воно відоме мені, це етнічна та історично складена назва негроїдної раси, якщо бути коректним, то як говорить вікіпедія (фіксація №1) **************************** — історично складена назва людини негроїдної раси. В українській мові слово **************************** має нейтральне словникове значення, проте на практиці витісняється з публічного вжитку в контексті суспільних рухів, що походять із США, тому керуючись адекватністю та логічністю нічого не несло в собі образу.
А отже, я як людина, яка закінчує психологічну освіту хочу сказати відверто, я розумію ситуацію з двух боків, але описати дану дефініцію як "Розпал міжнаціональної ворожнечі" ніяк не можу.
Також мені цікаво почути відповідь розцінення скарги та рішення щодо покарання, адже я отримувала повідомлення які могли містити певні натяки на погрози щодо моєї діяльності в СБУ, проте рішення про зняття було категоричним та моментальним,але сьогодні я почула і побачила конкретну фразу: Злив.
Сподіваюсь моя думка не отримає банальну та заготовлену відповідь.Дякую.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): №1, №2
5. Дата порушення: 14.06.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 2, Учасників: 1, Гостей: 1)

Угорі