Оскаржено Оскарження.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Паша Верескун

I’ll be back soon, I hope. ↩️
Реєстрування
3 Лис 2023
Дописи
24
Реакції
22
Бали
8
  1. Ваш нікнейм: Павло Верескун [5404]​
  2. Нікнейм адміністратора: Владислав Дилер (Перевіряючий)​
  3. Суть скарги:​
Вітаю. Прошу переглянути рішення щодо виданого мені покарання та розглянути можливість мого розбану.

Причиною блокування стали мої слова, де я назвав Анну “коровою”. Хочу пояснити, що я не мав на меті образити її, принизити чи завдати моральної шкоди. Це було необдумане висловлювання, сказане без злого умислу. Я розумію, що мої слова могли бути сприйняті як образливі, тому щиро шкодую про дану ситуацію та прошу вибачення перед Анною.

Я повністю усвідомив свою помилку та зробив висновки. За час гри на сервері я завжди намагався дотримуватися правил, брати активну участь у житті проєкту та розвивати свого персонажа. Для мене сервер є важливим місцем, де я проводжу свій вільний час, тому отримане покарання стало для мене серйозним уроком.

Прошу врахувати, що в моїх словах не було прямого наміру образити людину. Я не виправдовую себе та визнаю, що сказане було помилкою, однак прошу врахувати моє каяття та бажання виправитися. Гарантую, що надалі буду значно уважніше ставитися до своїх висловлювань і не допускатиму подібних ситуацій.

Також хочу звернутися до адміністрації з проханням переглянути ситуацію щодо Усиковича та Крюкова. Вважаю, що вони зробили висновки зі своїх помилок та заслуговують на ще один шанс. Прошу, за можливості, розглянути питання щодо їхнього розбану або пом’якшення покарання.

Щиро прошу адміністрацію поставитися до цієї ситуації з розумінням, врахувати моє щире каяття, відсутність злого умислу та надати мені можливість повернутися до гри. Обіцяю надалі суворо дотримуватися правил сервера та не підводити адміністрацію своїми діями.

Дякую за увагу та розгляд моєї скарги.

Надіюсь на як найшвидшого повернення до проєкту.
  1. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):​
  2. Дата порушення:17:06.26​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі