Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
24 Вер 2024
Дописи
37
Реакції
17
Бали
13
1. Ваш нікнейм: Кіріл Петров
2. Нікнейм адміністратора: Рома Семеген
3. Суть скарги:Шановна адміністраціє.
Прошу уважно переглянути рішення щодо мого блокування за пунктом 7.7 правил Ukraine GTA.
Я розумію, що правила забороняють монтаж, редагування або підробку доказів, якщо це може вплинути на розгляд скарги. Проте в моєму випадку жодного наміру обманути адміністрацію не було.
Відео було відредаговане виключно через те, що під час запису я випадково відкривав особисті папки та файли на своєму комп'ютері. У цих папках містилася інформація, яку я не хотів публічно показувати на форумі. Саме тому я приховав або вирізав моменти, які не стосувалися самої скарги та ігрової ситуації.
Усі події, пов'язані зі скаргою, були збережені. На відео було видно дату, час та сам факт порушення, через який я звернувся до адміністрації. Я не змінював послідовність подій, не вирізав моментів, що могли вплинути на рішення адміністрації, та не намагався створити хибне враження про ситуацію.
Моя скарга стосувалася гравця з ID 1056421 за порушення правила 6.14 RK. Основною метою було повідомити про можливе порушення правил, а не отримати будь-яку вигоду шляхом обману адміністрації.
Вважаю, що покарання за пунктом 7.7 є занадто суворим для цієї ситуації, оскільки відсутній сам факт навмисного введення адміністрації в оману. Монтаж був виконаний лише з метою захисту особистої інформації, яка не має жодного відношення до гри або розгляду скарги.
Прошу врахувати мої пояснення, відсутність наміру обману та переглянути рішення щодо блокування акаунта або пом'якшити покарання.
Дякую за розгляд звернення. З повагою, Кіріл Петров.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/rk.414770/#post-1642156
5. Дата порушення: 21.06.2026

Надін Арквейл

Куратор Адміністрації | Центральна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
701
Реакції
374
Бали
123
Вітаю.

Переглянувши ваші відеодокази, було встановлено, що вони містять склейку. Через це неможливо виключити можливість вирізання моментів, які могли б містити ваше порушення.

Ви могли надати повний відеозапис, зазначивши необхідні таймкоди для розгляду, замість монтажу відео. У такому випадку адміністрація мала б змогу об'єктивно оцінити всю ситуацію.
Тому покарання видано вірно.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі