Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Саша Кабачок

Центральна Україна
Реєстрування
9 Гру 2023
Дописи
76
Реакції
48
Бали
63
1. Ваш нікнейм:Саша Кабачок
2. Нікнейм адміністратора:Андрій Косик
3. Суть скарги: Доброго дня

Прошу повторно розглянути моє оскарження щодо покарання за пунктом 7.7.

Я визнаю, що подані мною докази могли не відображати повну картину ситуації, однак категорично заперечую наявність умислу на введення адміністрації в оману. Відео було надано мною як доказ того, що я бачив зі свого ракурсу в той момент.

Метою подачі скарги було не покарання будь-кого неправдивим шляхом, а звернення уваги на ситуацію, яку я вважав порушенням. Я не мав наміру приховувати інформацію чи навмисно спотворювати обставини події.

Прошу врахувати, що раніше за подібні порушення я не притягувався, а також те, що жодної вигоди від даної ситуації не отримував. У разі якщо адміністрація вважає мої дії помилковими, прошу розглянути можливість пом'якшення покарання або заміни його на менш суворе.

Сподіваюся на об'єктивний та справедливий розгляд моєї ситуації.
я вже просидів 8 днів з 14 прошу оскаржити блокування будь ласка

Дякую за увагу.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Діма-Азов-поршення.412116/#post-1634102
5. Дата порушення:14.06.26

Надін Арквейл

Куратор Адміністрації | Центральна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
913
Реакції
455
Бали
123
Вітаю.

Переглянувши докази зі скарги, а також повний відеозапис, наданий працівником поліції, було встановлено, що ви ввели адміністрацію в оману.

На відео видно, що ви навмисно дочекалися моменту, коли працівник поліції відійшов від радара для проведення затримання з іншого боку, після чого розпочали запис лише частини ситуації. Таким чином, у скарзі була надана неповна картина подій, що не відображає всіх обставин інциденту.
Тому покарання видано вірно.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі