Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юрій Алах

Козак
Реєстрування
6 Тра 2026
Дописи
46
Реакції
13
Бали
11
1. Мій нік: Юрій Гриненко 141839
2. Нікнейм адміністратора: Рома Семеген
3. Суть скарги:Вітаю шановна адміністрація, Хочу заявать що шановний адміністратор Роман Семеген превешеє свої повноважені права так як я заливав жалобу на формум на гравця
Андре Танн 200056 від гравця були порешення дм дм кар + вбивстро далекобійника мені приходить відповідь що дуже коротке відео немає повних відео доказів на ідео все було чітко видно і понятливи прошу передивись покарання
Также прошу передиваться що мене якобе бін наказує на 15 минут по причине PG вопрос якщо пг от мене там не було наповню пг розшифрувується возомнить з себе героя підлазить під пулі і не підчиняться іграку що він говорить а не писати в жаложе що я випригнув з потяга і втікав
прошу зняти з даной посади адміністратора по причині превешение полномочій і фактр нарушенія це все було виявлено не один раз не тільки він мене а і він усього сервера
Доказ скріншот: на відео даказ
так же на жалобу https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Дм.415445/#post-1644148

Останнє редагування:

Конор Стоун

ГА | Центральна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
923
Реакції
347
Бали
123
Вітаю

Скаргу було розглянуто вірно.
Відео доказ для подібних ситуацій має бути мінімум 1хв, або хоча б за 30 секунд до вбивства, щоб можна було зрозуміти повну ситуацію і відсутність провокацій з вашої сторони.
З приводу PG: Не можна бігти на гравця, який веде по вам вогонь і намагатись його вдарити.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі