𝐯𝟏𝐭𝐲𝐚𝐧𝐤𝐚
#покидьок
- Реєстрування
- 13 Січ 2025
- Дописи
- 28
- Реакції
- 139
- Бали
- 33
1. Нікнейм адміністратора: Ксенія Київська
2. Особистий нікнейм: Тревііс Хард #64750
3. Суть скарги:
Вітаю, шановна Ксеніє. Перш за все, вітаю Вас із призначенням на посаду Головного Адміністратора. Оскільки керівництво серверу змінилося, я сподіваюся на Ваш об'єктивний та свіжий погляд на мою ситуацію.
Мій акаунт заблоковано на 6000 днів за "приховування порушень". Колишній ГА не вникав у деталі й відхиляв усі мої звернення (я подавав скарги 30.03, 16.04, 27.04 та 07.06). Хочу пояснити ситуацію коротко і без води:Затримка з подачею відеодоказу виникла через те, що мій комп'ютер тривалий час був у ремонті. Я фізично не мав доступу до своїх файлів.
Щойно я забрав комп'ютер із сервісу і почав розбирати записи, то знайшов відкат, де гравець жорстко розпалював міжнаціональну ворожнечу. Я не звернув уваги на дату і одразу завантажив його на форум, щоб допомогти проекту позбутися токсичного гравця. Якби я насправді хотів приховати його провину або покривати його, я б просто видалив це відео. У результаті моєї скарги порушника забанили, але максимальний термін отримав і я.
Також я завжди був лояльним гравцем і неодноразово підтримував проект донатами, та допомагав новачкам та друзям.
Я перебуваю в бані вже майже три місяці. Свою помилку щодо термінів форуму я повністю визнаю і гарантую, що надалі буду подавати всі докази вчасно.
Прошу Вас виявити розуміння, переглянути рішення попереднього ГА та надати мені амністію. Дуже хочу повернутися до гри на нашому сервері. Дякую за увагу.
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
5. Дата походження: 23.06.2026