Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
7 Тра 2024
Дописи
11
Реакції
18
Бали
8
1.Анатолiй Веселий 30091
2.не знаю
3. Доброго дня, шановна адміністраціє UKR GTA. Насамперед хочу щиро привітати весь проєкт UKR GTA з Днем народження. За час свого існування проєкт зміг зібрати навколо себе величезну спільноту гравців, стати одним із найвідоміших українських серверів та подарувати тисячам людей незабутні емоції, знайомства та приємні спогади. Бажаю проєкту подальшого розвитку, стабільної роботи, ще більшого онлайну, цікавих оновлень та успіхів усій команді, яка щодня вкладає свій час і сили в розвиток сервера. Також хочу звернутися до вас у зв'язку з оголошеною амністією для гравців, які мають блокування терміном до 1000 днів. Вважаю, що це дуже гарна ініціатива, особливо в честь такої важливої події для проєкту. Такі рішення дозволяють багатьом гравцям повернутися до гри, знову долучитися до життя сервера та стати частиною спільноти, яку вони свого часу залишили через отримане покарання. На жаль, у моєму випадку термін блокування становить 6000 днів, через що я не потрапляю під встановлені умови амністії.Також хочу зазначити, що до отримання основного покарання я вже відбув покарання у ЧСП протягом 4 місяців. Вважаю, що цей період також варто врахувати під час розгляду мого звернення, адже фактично покарання для мене не обмежилося лише поточним блокуванням. За цей час я мав достатньо можливостей переосмислити ситуацію та зробити відповідні висновки. Саме тому прошу врахувати не лише термін поточного блокування, а й той факт, що значний час покарання мною вже був відбутий ще до його отримання. Саме тому вирішив звернутися до вас із проханням розглянути мою ситуацію окремо. Розумію, що правила створені для підтримання порядку на сервері, а покарання видаються не просто так. Проте сама ідея амністії полягає в тому, щоб у винятковий період переглянути частину старих блокувань та дати можливість більшій кількості гравців повернутися до проєкту. Мені здається, що в рамках святкової амністії варто звернути увагу не лише на кількість днів у блокуванні, а й на те, що багато гравців, навіть перебуваючи в бані, продовжують слідкувати за розвитком сервера, новинами, оновленнями та життям спільноти. Я також залишався небайдужим до проєкту та протягом усього цього часу продовжував спостерігати за його розвитком. Саме тому новина про амністію дала мені надію на те, що моя ситуація також може бути переглянута. Прошу вас поставитися до цього звернення з розумінням та розглянути можливість поширення амністії на мій акаунт або переглянути встановлений термін блокування в межах даної святкової ініціативи. Я не прошу особливого ставлення чи переваг над іншими гравцями, а лише прошу врахувати, що День народження проєкту та проведення амністії є винятковою подією, яка спрямована на об'єднання спільноти та перегляд старих покарань. Сподіваюся, що адміністрація знайде можливість розглянути моє звернення та прийняти рішення, яке дозволить мені також стати частиною цієї амністії. Буду вдячний за будь-який розгляд моєї ситуації та за приділений час. Ще раз щиро вітаю UKR GTA з Днем народження. Бажаю проєкту подальшого процвітання, нових досягнень, рекордного онлайну, успішних оновлень та вдячної спільноти. Дякую адміністрації за її роботу та за розгляд мого звернення.
4.
1782251820863.png

5.21.03.2026 20:22:45

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,258
Реакції
5,155
Бали
253
Вітаю!

Перерозглянувши вашу ситуацію, ми не готові надати вам оскарження через масовість ваших порушень.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі