Серго Бустер
Ghost City
- Реєстрування
- 7 Лют 2025
- Дописи
- 43
- Реакції
- 51
- Бали
- 23
- Вік
- 26
1. Ваш нікнейм: Серго Бустер, 111142
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:
Я, Серго Бустер, прошу надати мені шанс на повернення в гру
За ці 2 місяці в мене було достатньо часу обміркувати, проаналізувати та подивитись на ситуацію яку я вчинив під іншим кутом
Я ніяк не намагався нашкодити проекту, своїми діями
За ці два місяці усвідомив, що саме Юкрейн ГТА давала мені ті емоції які в мене були
А було багато - від різних рп які давали задоволення, просте спілкування до ранку з друзями яких саме знайшов в Юкрейн, спільні інтереси нас об'єднували в цьому, до моментів смутку. Коли не було сил та надії саме Юкрейн ГТА давало мені надію та відчуття що все життя ще попереду
Те що я вчинив є не правильно, те що я вчинив - зараз засуджую
Я визнав свою провину і проаналізував те що робив. Це не є правильно
Але я думаю кожен має право визнати свою помилку, признати це, попросити пробачення та повернутися назад
Вже з більшим досвідом, та кращим аналізом до своїх вчинків
Я хочу повернутись до гри, та далі розвиватись, але вже більше без порушень, продовжити вести свій тік ток акаунт, на якому завдяки проекту Юкрейн ГТА - зібралась аудиторія, яка є частиною мого життя, яка дає мені поштовх розвиватися на проекті, яка мене цінує і чекає мого повернення
Тому прошу Вас, дати мені шанс на повернення
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення 17.04.2026
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:
Я, Серго Бустер, прошу надати мені шанс на повернення в гру
За ці 2 місяці в мене було достатньо часу обміркувати, проаналізувати та подивитись на ситуацію яку я вчинив під іншим кутом
Я ніяк не намагався нашкодити проекту, своїми діями
За ці два місяці усвідомив, що саме Юкрейн ГТА давала мені ті емоції які в мене були
А було багато - від різних рп які давали задоволення, просте спілкування до ранку з друзями яких саме знайшов в Юкрейн, спільні інтереси нас об'єднували в цьому, до моментів смутку. Коли не було сил та надії саме Юкрейн ГТА давало мені надію та відчуття що все життя ще попереду
Те що я вчинив є не правильно, те що я вчинив - зараз засуджую
Я визнав свою провину і проаналізував те що робив. Це не є правильно
Але я думаю кожен має право визнати свою помилку, признати це, попросити пробачення та повернутися назад
Вже з більшим досвідом, та кращим аналізом до своїх вчинків
Я хочу повернутись до гри, та далі розвиватись, але вже більше без порушень, продовжити вести свій тік ток акаунт, на якому завдяки проекту Юкрейн ГТА - зібралась аудиторія, яка є частиною мого життя, яка дає мені поштовх розвиватися на проекті, яка мене цінує і чекає мого повернення
Тому прошу Вас, дати мені шанс на повернення
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення 17.04.2026