Хеккі Молдаванович
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 2 Чер 2024
- Дописи
- 66
- Реакції
- 58
- Бали
- 23
-
Ваш нікнейм: Максик Абдурахматович (6052)
- Нікнейм адміністратора: Віктор Репецький
- Суть оскарження:
- Вітаю шановна адміністраціє Ukraine GTA.
Насамперед хочу привітати весь колектив проєкту з виходом оновлення 4.0 та річницею Ukraine GTA. Бажаю подальшого розвитку проєкту, стабільного онлайну, нових успішних оновлень та всього найкращого кожному, хто працює над розвитком проєкту.
Звертаюся до Вас з проханням ще раз розглянути моє покарання та надати мені останній шанс.
З моменту блокування минуло вже майже сім місяців. За цей час я багато разів переосмислив ситуацію та зробив для себе серйозні висновки. Я щиро шкодую про свої вчинки та хочу попросити вибачення перед адміністрацією за всі незручності та проблеми, які міг спричинити своїми діями.
Також хотів би звернути увагу на нещодавно оголошену амністію для гравців із блокуваннями до 1000 днів. На мою думку, це чудове рішення з боку адміністрації, особливо в період святкування річниці проєкту та виходу масштабного оновлення. Такі ініціативи дають можливість багатьом гравцям, які усвідомили свої помилки, повернутися до гри та знову стати частиною спільноти Ukraine GTA.
На жаль, моє покарання становить 6000 днів, тому я не підпадаю під умови цієї амністії. Проте щиро прошу Вас розглянути мою ситуацію в індивідуальному порядку. За час блокування я зробив для себе відповідні висновки та переосмислив свої дії. Саме тому звертаюся до Вас із проханням про ще один шанс повернутися до проєкту та довести своєю поведінкою, що подібні порушення більше не повторяться.
Я повністю усвідомлюю важливість правил проєкту та розумію, чому адміністрація приймає жорсткі рішення щодо їх порушення. За час відсутності я зрозумів свої помилки та те, що жодна гра не варта втрати довіри адміністрації та репутації гравця.
Ukraine GTA завжди була для мене особливим проєктом, де я провів багато часу, знайшов знайомих та отримав безліч позитивних емоцій. Саме тому сьогодні я звертаюся до Вас із щирим проханням про ще один, останній шанс.
Я не намагаюся виправдати свої минулі дії. Навпаки, визнаю, що припустився помилок, за які поніс заслужене покарання. Прошу лише дати можливість довести своїми подальшими діями, що я змінив своє ставлення та готовий бути законослухняним гравцем проєкту.
Обіцяю, що у випадку розблокування більше ніколи не допущу подібних порушень і не підведу довіру, яку мені можуть надати.
Щиро прошу вибачення перед адміністрацією та дякую за приділений час і розгляд мого звернення. Незалежно від рішення, бажаю проєкту подальшого розвитку, успіхів та процвітання.
З повагою,
Максик Абдурахматович
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): прикріплю нище
5. Дата порушення: 04.12.2025