Оскаржено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Равшан

Поважний гравець
Реєстрування
5 Гру 2025
Дописи
27
Реакції
108
Бали
33
1. Ваш нікнейм:Дагестанец Краймз
2. Нікнейм адміністратора:-
3. Суть скарги: Доброго дня, шановна адміністраціє Ukraine GTA!
Пишу вам ще раз із проханням переглянути моє блокування. Від мого останнього звернення пройшов уже майже місяць, тому вирішив написати ще раз.За весь цей час я багато разів переосмислив свою помилку. У попередніх оскарженнях я вже неодноразово визнавав свою провину і щиро просив вибачення, але хочу ще раз сказати, що мені дійсно соромно за ті слова. Я розумію, що вони були неправильними, і повністю усвідомлюю, що не мав права так висловлюватися.За цей час я зрозумів, наскільки одна помилка може мати серйозні наслідки. Якби можна було повернути час назад, я б ніколи цього не сказав. Це стало для мене хорошим уроком, і я зробив для себе висновки.Також хочу звернути увагу, що вже завтра виходить оновлення 4.0. Я дуже довго чекав на нього разом з іншими гравцями, і мені дуже прикро, що можу пропустити цей момент через свою помилку. Дуже хочеться повернутися в гру, подивитися новий контент і просто грати, дотримуючись усіх правил.Я не прошу забути про моє порушення. Я лише прошу дати мені ще один шанс. Готовий довести своєю поведінкою, що зробив правильні висновки і більше не допущу подібної ситуації.Щиро прошу вас переглянути моє покарання. Якщо буде можливість — дуже прошу розблокувати мене або хоча б пом'якшити покарання.Дякую вам за приділений час і за розгляд мого звернення. Дуже сподіваюся, що цього разу мені дадуть шанс повернутися до гри.
З повагою Дагістанец
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
image (2).png

5. Дата порушення: 24.03.26

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі