Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
19 Лют 2026
Дописи
9
Реакції
7
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Кирил Венекс
2. Нікнейм адміністратора:?
3. Суть скарги: Я зловив квартиру Люкс класу у новому ЖК, після перегляду мого відкату Адміни мені заявили , чому в вас так швидко написались 2 букви в капчі, в мене була капча JMDLYF8J, літери які підкреслив я ввів одночасно, та адміни запитали чому в мене вони так ввелись одночасно, на що видно на відкаті що після 1 літери я зачекав декілька часу та написав їх одночасно (дві наступні) бо я переводився на ці літери та нажав їх водночас, не розумію чому мені видели бан, хоча я зловив без ніяких софтів, скриптів і тд, я чесний граавець який просто грає на проєкті більше двух років, та займався своїм шляхом на сервері, я тренував кепчу та в деякі дні навіть не було і сну бо я кожен день її тренував (капчу) та можу надати відеодокази інших зльотів, я звик писать капчу по слогам, тобто написав 2 літери водночас перевівся на інші 2 і написав 2 водночас, я вважаю що цей бан нізащо, хоча на відкаті видно як пролагує сервер навіть в початку відкату, прошу переглянути
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): немає просто не запускає на сервер
5. Дата порушення: 29.06.2026

відео капчі

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі