Потужний Хелл
Козак
- Реєстрування
- 1 Лис 2025
- Дописи
- 8
- Реакції
- 11
- Бали
- 8
1. Ваш нікнейм:Копер Блатний
2. Нікнейм адміністратора:-
3. Суть скарги:Вітаю, шановна адміністраціє!
Прошу розглянути моє оскарження щодо блокування мого акаунта.
Мене було заблоковано на 6 тисяч дней за образу гравців. Я уже пройшло чотири місяці я усвідомлюю, що порушив правила, і щиро шкодую про свою поведінку. Це була помилка з мого боку, яку я більше не хочу повторювати.
Прошу вибачення перед адміністрацією та гравцями, яких могли зачепити мої слова. Надалі зобов'язуюся дотримуватися правил сервера, спілкуватися коректно та не допускати подібних порушень.
Прошу, якщо це можливо, скоротити термін покарання або зняти блокування. Дякую за приділений час і сподіваюся на ваше розуміння.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення:05.07.2026
2. Нікнейм адміністратора:-
3. Суть скарги:Вітаю, шановна адміністраціє!
Прошу розглянути моє оскарження щодо блокування мого акаунта.
Мене було заблоковано на 6 тисяч дней за образу гравців. Я уже пройшло чотири місяці я усвідомлюю, що порушив правила, і щиро шкодую про свою поведінку. Це була помилка з мого боку, яку я більше не хочу повторювати.
Прошу вибачення перед адміністрацією та гравцями, яких могли зачепити мої слова. Надалі зобов'язуюся дотримуватися правил сервера, спілкуватися коректно та не допускати подібних порушень.
Прошу, якщо це можливо, скоротити термін покарання або зняти блокування. Дякую за приділений час і сподіваюся на ваше розуміння.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення:05.07.2026