Зачинено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Нікіта Вінстан

Центральна Україна
Реєстрування
27 Бер 2025
Дописи
98
Реакції
155
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Нікіта Вінстан
2. Нікнейм адміністратора: server
3. Суть скарги:
Звертаюся до вас із великим проханням переглянути мій бан. Я граю на UKRAINE GTA вже 2 роки, вклав у цей проект купу часу, сил та душі, тому ця ситуація для мене реально болюча.
Хочу одразу сказати: я нічого такого не казав, щоб отримувати бан аж на 6000 днів. Можливо, сталося якесь непорозуміння, або мої слова були сприйняті зовсім не так, як я мав на увазі. Я ніколи не мав наміру шкодити проекту, псувати комусь гру чи виявляти неповагу.
За ці два роки UKRAINE GTA стала для мене чимось більшим, ніж просто грою. Тут усі мої друзі, моє товариство та великі плани на подальший розвиток. Мені дуже шкода втрачати все, що я так довго будував, через це безглузде непорозуміння. Правила сервера я знаю і завжди намагаюся грати чесно та адекватно.
Дуже прошу вас детально розібратися в цій ситуації, перевірити докази та дати мені шанс продовжувати свій шлях на проекті. Якщо з мого боку й була якась необачність, я щиро перепрошую та обіцяю, що надалі буду ще уважнішим до кожної деталі та кожного слова.

Будь ласка, зменшіть термін покарання. Дякую за розуміння, час та за вашу роботу!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):-
5. Дата порушення:25.06.2026

Надін Арквейл

Куратор Адміністрації | Центральна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
1,153
Реакції
521
Бали
253
Вітаю.
Вам була надана відповідь в попередній скарзі [посилання]
Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі