Зачинено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Євгенія Залізяка

Новий гравець
Реєстрування
29 Лип 2026
Дописи
5
Реакції
0
Бали
3
Доброго дня, шановна адміністраціє.

Пишу це звернення, тому що не розумію, чому мій акаунт «Євгенія Залізяка» було заблоковано за нібито обхід блокування акаунта мого хлопця.

Хочу одразу наголосити, що мій акаунт і акаунт мого хлопця не мають жодного відношення один до одного. Це два різні акаунти, які належать різним людям. Я самостійно грала на своєму акаунті, розвивала персонажа, заробляла майно та не використовувала його для обходу будь-яких блокувань.

Єдиною причиною, через яку адміністрація могла пов’язати наші акаунти, є те, що ми користувалися одним інтернет-з’єднанням або одним пристроєм. Проте збіг IP-адреси не є доказом того, що акаунти належать одній людині або використовувалися для обходу блокування.

Я не заходила на акаунт свого хлопця, не керувала ним і не намагалася обійти будь-які санкції адміністрації. Мій акаунт існував окремо та використовувався виключно мною.

Найбільше мене здивувало те, що акаунт було заблоковано без можливості надати пояснення. Я навіть не знала, що до мене є якісь претензії, і не мала можливості довести, що ці акаунти не пов’язані між собою.

Прошу адміністрацію переглянути це рішення, оскільки блокування за обхід бану є необґрунтованим. Мій акаунт не використовувався для обходу блокування акаунта мого хлопця, а сам факт збігу IP не підтверджує порушення.

Сподіваюся на об’єктивний та справедливий розгляд мого звернення.

Дякую за увагу. 29.07.2026

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,691
Реакції
921
Бали
675
Вітаю.
Відповідь надана в даній скарзі.

Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі