Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Воля

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Лип 2023
Дописи
55
Реакції
73
Бали
366
1. Ваш нікнейм: Ілля Дертюк
2. Нікнейм адміністратора: Денис Котік
3. Суть скарги:
Я отримав блокування на 6к днів до з’ясування обставин після того, як подав скаргу на іншого гравця щодо можливої купівлі та поширення купівлі ігрової валюти за реальні кошти.
Поясню ситуацію повністю. Під час поїздки гравець протягом тривалого часу розповідав мені, що купує ігрову валюту за реальні гроші. Він повідомив, що вже переказав 500 гривень за ігрову валюту в понеділок або вівторок, а отримати її має в суботу або неділю. Також він розповідав про продавця з TikTok та цікавився, чи не хочу я також придбати ігрову валюту.
Я відповів, що мене це не цікавить, після чого сказав йому, що купівля ігрової валюти за реальні кошти заборонена правилами проєкту. У відповідь він сказав приблизно: «А хто дізнається?». Я також зазначив, що за такі дії можна отримати блокування, однак він відповів, що йому це байдуже.
Саме після цієї розмови я вирішив повідомити адміністрацію та подав скаргу, оскільки вважав, що гравець відкрито розповідає про заборонену діяльність та фактично заохочує мене до придбання ігрової валюти.
Хочу окремо наголосити: я не купував і не продавав ігрову валюту, не передавав нікому гроші за неї та не домовлявся про її придбання. Навпаки, я прямо сказав гравцю, що це заборонено.
На жаль, частина розмови не записалася зі звуком, оскільки я лише після завершення запису помітив проблему зі звуком. Водночас на одному з фрапсів є момент, де гравець безпосередньо говорить про те, що придбав ігрову валюту за 500 гривень, а також називає приблизні строки її отримання.
Я не розумію, на якій підставі мене було заблоковано. Який сенс мені було б подавати скаргу на самого себе? Я не зацікавлений у купівлі ігрової валюти за реальні кошти, оскільки маю достатньо ігрового майна та коштів на акаунті — приблизно 2 мільярди. Мені немає жодного сенсу ризикувати своїм акаунтом заради такої покупки.
Прошу адміністрацію перевірити логи мого акаунта, історію передач, угод та інші доступні дані. Вони повинні підтвердити, що я не здійснював купівлю чи продаж ігрової валюти за реальні кошти.
Я подав скаргу виключно з метою повідомити адміністрацію про можливе порушення з боку іншого гравця. Прошу переглянути ситуацію, перевірити всі доступні докази та логи й скасувати блокування мого акаунта, якщо буде підтверджено відсутність з мого боку будь-яких порушень.
Готовий надати всі наявні фрапси та додаткові пояснення щодо ситуації. Мій Діскорд - ilyas_dertyk
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Купівля-ІВ.431256/

5. Дата порушення: 08.08.2026

Емі Вейт

КА | Східна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
19 Чер 2023
Дописи
815
Реакції
406
Бали
478
Вітаю
Вас буде розблоковано

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі