Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Грецький

Шановний гравець
Реєстрування
30 Сер 2023
Дописи
45
Реакції
41
Бали
266
1. Ваш нікнейм: Олександр Грецький
2. Нікнейм адміністратора: А. Флоренс
3. Суть скарги: Вітаю. Пишу оскарження щодо виданого мені покарання (Warn 1/3 за п. 6.38.4), оскільки не згоден з діями адміністрації в даній ситуації. Для повного розуміння керівництвом того, що сталося, пояснюю деталі: я використовував програму AutoHotkey (AHK) як біндер. Цей скрипт просто автоматично натискав ігрові клавіші фар та аварійки під ритм музики. Я робив це суто для візуалу та красивої картинки під час зйомки відеоконтенту на пам'ять про Ukraine GTA.

Щоб переконатися, що використання такого AHK-біндера для відео не порушує правила проєкту, я спеціально викликав адміністраторів (через репорт), аби вони подивилися на цей процес і дали відповідь, чи дозволено це. Замість того, щоб дати роз'яснення гравцю, який сам звернувся за допомогою, мені просто видали варн.

Через це покарання мене системно звільнило з фракції, і я втратив можливість пройти співбесіду до СБУ, до якої готувався. Прошу керівництво та вищу адміністрацію перевірити логи моїх звернень (репортів), розібратися в цій ситуації та зняти варн. Я не мав наміру використовувати AHK для отримання ігрової переваги, нікому не заважав і спеціально викликав адміністрацію для перевірки моїх дій, також хочу наголосити, що ніякої перевірки не було, а винесене покарання є необ’єктивним і базується на особистих поглядах і баченні ситуації суто адміністраторки.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тут
5. Дата порушення: 10.08.2026

Останнє редагування:

Алекс Шнайдер

ГА | Західна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
1,194
Реакції
601
Бали
409
Вітаю Шановний гравець.
Вам було надано мною роз`яснення, що АНК в будь якому прояві, яке надає певні переваги, у вашому випадку збиття АФК - стороннє ПЗ.
Покарання видане вам було до спілкування у Discord.
Наступного разу перед самим початком використання, уточнюйте у адміністрації, чи дозволено.
В інакшому випадку буде застосований п 6.38.4.
В оскаржені відмовлено
|Відмовлено|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі