Відмовлено Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олена18

Козак
Реєстрування
22 Лип 2026
Дописи
8
Реакції
5
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Олена Абрамс
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:
Оскарження блокування
Шановна адміністрація сервера, я хочу звернутись з приводу мого блокування та прошу переглянути винесення рішення. Мені було видано покарання за статею 1.10 порушення привид GTA, але я я розумію, у даній ситуації мала б застосуватись стаття 15.17 образа родичів, за яку передбачено блокування строком від 15 до 30 днів. Також хочу пояснити ситуацію: образливі висловлювання на адресу родичів були написані не мною, а моїм братом, звісно я розумію, що відповідальність за акаунт несу я, тому ставлюсь до цього з повною серйозністю. Наступного дня я одружу почала вирішувати ситуацію та вживати заходів, щоб виправити ситуацію та зберегти свій акаунт. Я щиро люблю цей проект і не хотіла б втратити доступ до гри через цей інцидент. Прошу адміністрацію ще раз поглянути моє покарання, за можливістю, помʼякшити або скоротити термін блокування. Я зробила для себе висновки та надалі буду уважніше стежити за своїм акаунтом, щоб подібні ситуації більше не повторювались
4.
photo_2026-08-17_16-30-22.jpg

5. 16.08.2026

Ксенія Київська

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
2,803
Реакції
969
Бали
409
Вітаю
Вами була фраза саме в бік гри, вона ніяк не підпадають під пункти правил , які ви вказали
В оскарженні відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі