Borik big BOSS
six-seven
- Реєстрування
- 1 Жов 2025
- Дописи
- 72
- Реакції
- 44
- Бали
- 67
1. Ваш нікнейм: Борік Кімпінтяу [125735]
2. Нікнейм адміністратора: Джеймс Громов
3. Суть скарги: Мені прийшло в чат повідомлення
Після чого я слухняно зайшов до дс 03
сидів там день 15 хвилин і бачу шо адміністратор видав мсені блокування я так розумію це за скаргу ( ТИК!!!! ) де гравець сам переплутав ціну та продав я не помітив та вийшов після цього десь два дні не заходи в гру бо в мене йде ремонт і не було змоги я сьогодні зайшов і одразу звязався с цим гравцем коли побачив скаргу і написав так як скарга на розгляді чекаємо того адміністратора щоб і тобі відав гроші та все бо інший не зміг би її закрити бо вона на розгляді в іторзі адміністратор не зайшов в діскорд не покликав другого гравця щоб я йому повернув гроші а протсо заблокував...
також я с цимм гравцем списавсчя ще днем
4. Доказ порушення (скриншот/відео): [скриншот додано]
5. Дата порушення: 28.08.2026
2. Нікнейм адміністратора: Джеймс Громов
3. Суть скарги: Мені прийшло в чат повідомлення
Після чого я слухняно зайшов до дс 03
сидів там день 15 хвилин і бачу шо адміністратор видав мсені блокування я так розумію це за скаргу ( ТИК!!!! ) де гравець сам переплутав ціну та продав я не помітив та вийшов після цього десь два дні не заходи в гру бо в мене йде ремонт і не було змоги я сьогодні зайшов і одразу звязався с цим гравцем коли побачив скаргу і написав так як скарга на розгляді чекаємо того адміністратора щоб і тобі відав гроші та все бо інший не зміг би її закрити бо вона на розгляді в іторзі адміністратор не зайшов в діскорд не покликав другого гравця щоб я йому повернув гроші а протсо заблокував...
також я с цимм гравцем списавсчя ще днем
4. Доказ порушення (скриншот/відео): [скриншот додано]
5. Дата порушення: 28.08.2026
Останнє редагування: